Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,422 Адказу
|
605,359 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На 1 форуме напісалі што скриптобосс фрыхі залічыў, але відаць я ў пралёце 😑
Можа яшчэ камусьці ўпалі, праверце
…
У еўра ствараюць на прокетах Dama nv
У еўра на крыптакашалёк я так зразумеў?
Раз абрэзалі , думаю ўжо позна😑
я ў плінтус пайшоў пакуль
Можа, не па тэме, але ўсё ж. Народ (усе разумеюць, пра каго я), гэтая тэма не зусім асабісты дзённік. Паважайце іншых таксама. Нават флуд па гульнявой тэме як бы можна зразумець. Але для паведамленняў кшталту “я бухануў, я паеў, я пакакаў” што перашкаджае стварыць асобны блог на форуме? Наўрад ці камусьці тут гэта цікава. Усім дабра!
згодзен
Людзечкі такога кшталту вельмі высокага меркавання пра сябе, і кожны іхні “перл”, выкладзены на форуме, для іх саміх “на вагу золата”)) Выкладаюць, а потым самі ж сядаюць і перачытваюць “да дзірак”)))…
Я ў шоку ад бонуснай палітыкі Файерспін, яны мне ўжо павінны як зямля калгасу, але ўсё ж вырашыла нядаўна депнуць трохі. Відавочна зліў. У іх 2 кэшбэкі, адзін 10% і вагер 60, другі 5% без вагера, далі мне сёння 4,90 бакса, круціць іх можна толькі ў Playson, і ў выніку я па 20 цэнтаў лавлю гранд 200 баксаў, адмываю, на балансе 375 уе, і гэтыя ..укi, спісваюць мне да 4,90, аказваецца на Рэал пераходзіць толькі сума бонуса. Вось шчыра, я ледзь не плакала! Не гуляйце ў гэтай знясільні!
Не будзем тэму абмеркавання бездепаў флудзіць:)
20 фс даюць кожную пятніцу, мыць бонусам. Але як правіла не больш 100р дае слот
Ладна не будзем.
🙂
🤩
Алякс, калі і далей так пойдзе і твая хвароба будзе прагрэсіраваць, думаю прыйдзецца нам сумесна адаслаць цябе на бязвяртальнае лячэнне, бо твой шызафрэнічны маналог ужо пачынае выклікаць раздражненне, табе ўжо неаднойчы пісалі пра твой бессэнсоўны і бессувязны бред у выглядзе флуду, калі ты працягваеш нясці ерэсь, атрымліваецца, што ты не цэніш і не паважаеш таварыства, у якім знаходзішся, а чаму тады таварыства павінна цярпець цябе і тваю ерэсь, тым больш сюды ўсе заходзяць у пошуках патрэбнай інфы, якая, як правіла, заўсёды моцна абмежавана часавымі межамі, а твае маналогі параноідальнай шызафрэніі перашкаджаюць гэта рабіць, таму ствары тэму, калі яшчэ не стварыў, там запісвай свае разважанні, моўлені, а тут не засмечвай тэму, або нам давядзецца звярнуцца да адміністрацыі сайта з просьбай выдаць табе бан або пазбавіць цябе магчымасці пісаць свае мемуары… ☠️
Усё добра
Прывітанне прыйшоў ліст на пошту ад вавады у цябе засталося пяць маць яго дзён не ўпусці свой кэшбэк захожу а там проста ганебная яма вавада.Проста канчэнная кантора не гуляйце ў гэтай звалцы
А дэпазітаў колькі было?
у тым і справа што перастаў туды дэпіць прикол у тым дзе знайсці такі слот са стаўкай 0.05 за ўдар. смешыць як напісана ў лісце у цябе засталося пяць дзён паспяшайся а то знікне аххаха
Яны індывідуальна шлюць, ужо не раз тут пісалі, мне гамма сёння 90 спінаў у тым оф меднес па 10р прысылала, наваліла цэлых 200р, цікава хто ў цвярозым розуме і здаровым розуме будзе туды депаць з такой аддачай, гэта калі па‑лічыць 900р пракруціў, вярнуліся 200, з такім ртп. няхай яны сабе глыбей гэтыя бонусы ўстаўляюць і самі ў сваёй помыйцы гуляюць…
Chance Machine 5
мяне ў daddy з 20 фс “НАВАЛІЛО”
Ды клоўны рэдкасныя канечне, зайшоў у акк накінулі коинаў 30 або 40 тыпа бонусы🤣 такіх яўрэяў яшчэ пашукаць трэба, паходу яны па жабе сярод казіно не маюць канкурэнтаў
Справа ў тым, што я там больш не гуляю з такой аддачай у слотах… але заходжу раз у тыдзень промакоды праверыць CASH1,CASH2 і г.д., а ліста на пошту не было пра тое, што ў кабінеце мне нарахавана 20 фс і я падумаў, што можа ёсць людзі, якія таксама там перасталі гуляць па сваіх нейкіх прычынах, а ў іх у профілі вісяць фрыспіны.
Хто ведае адказ?