Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,404 Адказу
|
604,561 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ў мяне паспяхова 0.55$ актываваўся) трэба падпіска на іх ТГ
Робіў, піша тыпу нейкі рэф зверху
ннуу раз так я рады.але што Селектор – сумняваюся,але нават калі якую дробязь і дасць, то думаю яе дакладна выведуць для затроўкі новым рэгам)))))надо ж ім як-небудзь гульцоў набіраць,згадзішся))
НУ ТАДЫ ХУ@ЯГОЗНАЕ)
Атыгрыш за рэал, х**ня
Я ў сэлектары актываваў 15 р, падняўся з іх да 1400, паставіў на вывад, абнулілі, сказалі, што тыпа ах—й я😑
Не судзіце, мужыкі, хацеў як лепш!
што, так канкрэтна і сказалі?!)))))))))але я табе скажу, яны многім для затраўкі выводзілі дробязі ) нуууу там 1 і 2 к і нават камусьці і 6 к))))))хахахахахаха Адзіны раз праўда)))) у надзеі на Салодкія дэпазіты ад новага гульца))))))
А так так! ГЭТА Скаммм 10000000%%%. жа! Неапытныя форумчане, хто ў гэтай тэме і навічкі! просьба не лічыць гэта месца(селектар) за казіно!Гэта 100% скаміна і не больш. проста гаворка зайшла пра іх тут, дарэчы
У мяне былі вывады да 1 к, Там тыпу правіла такое, пасля таго як вывёў, трэба на тую ж суму дэпаць ці г.д., кажу ім, я выводзіў у вас там 4 разы запар капейкі і ўсё было норм, сказалі мы тыпу тут ні пры чым, фінансавы аддзел так сказаў і г.д 🤦
а ты ўвогуле ЗДОЛЬНЫ я пагляджу)))))!!!!!!
а ён у іх ёсць!????)Фінансавы Аддзел гэты!)хахахахахахаха
Праверце хайп, мяне сёння налічылі 20 спінаў хз за што
Так тупа пашанцавала, раз пракруціў і на табе
Таксама прыйшлі. Мне здаецца, сёння серада.
нууу СКАМ І СКРЫПТ 100000%% ШТО ты хацеў!?)))там і не такое магчыма!могуць даць любую камбінацыю!
ГАЛОЎНАЕ,ШТО НАСЫПАЕ І ВЫВОДЗЯЦЬ….А ТАЕ, ШТО СКРЫПТАВАЕ КАЗІНО,НА ГЭТА МОЖНА ВОЧЫ ЗАЧЫНІЦЬ)
1GO новае казіно ад роялаў
Промо разгадаюць за рэгу?
Ага, пра адыгрыш за свае ўжо пісалі вышэй
да хлопцы! REGBEZDEP24 пішуць 50 FS гэта ў нейкі там новы праект 1 GO гэта не ў Легзо. увогуле на пошту мне прыйшло паспрабуйце хто спецыяліст, я не ведаю што гэта за кераня такая))))
здаецца так, дружа! Правер, КАЛІ ЛАСКА. Мне на пошту прыйшло. ВОТ дзелюся.
чоткая інфа?!
гляджу яны насамрэч пачалі гнаць тады,калі адзін сайт за адным шлёпваюць такімі тэмпамі!
ад стрымера толькі што на стрыме гэта пачуў
Дарэчы!у самім Редстарз здаецца сапраўдны бездэп ёсць .усяго 10 фрыспінаў у реактонс слот ,код betslive.Но там менеджер вырашае даваць ці не даваць ,сябры!ЯШЧЭ І ДУМАЦЬ БУДУЦЬ ДАЎГО!))))Так што….рашайце самі.но гэты праект то хоць бы надзейны як калаш)))))
І ФРЫБЕТ там яшчэ да 20-ці!ўводзіцца пасля рэгістрацыі 1 BET
код betslive
ДЫВНА))))))а ты ў іх рэгістраваўся калі-небудзь або ўвогуле гуляў?!гэта казіно – не мульцікі))яны сур’ёзныя людзі ўвогуле.Думаю тактычна табе адмовілі па ходзе
🤣🤣🤣