Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,335 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ппц скаміна))) пішу ім пра бонус, а яны мне адказваюць, адкрыйце іншы акаўнт у фіятнай валюце і мы вам налічым бонус, я спачатку зарэгістраваўся з валютай USDT
>Завёў другі аккаунт, адмовілі ў бонусе, спаслаўшыся на мульт
Змяні валюту, калі запускаеш гульню – ёсць выбар валютаў
Можа і да лепшага, там для вываду трэба дэпнуць 20 баксаў. Мб развод на дэпах.
Глядзі, у казіно VOLNA мульты праходзяць)там гэта дазволена.
як так?
даўно пра гэта пісалі тут на форуме,што можна мець некалькі акаўнтаў у іх,у мяне там два аккі
казік прыслаў толькі што, гэта гумар у іх такі?))) магу толькі паглядзець на фрыспіны.
Сказалі менеджары, што бонус не для Расіі.
што-то не ставіцца бясплатная стаўка на падзею. Мб падкажаш што не так? а то саппорт спіць, блін))
Можа ты не той матч у бонусах выбраў, у мяне такое некалі было, паглядзі ўважней, той ці матч, здаецца, нармальна прастаўся, у іх таксама ні дэпазітаў, ні вывадаў не рабіў…
а яны выводзяць?верагодна была інфа што траблы нейкія
Казікі ў плюсе былі заўсёды і будуць назаўсёды – праёбываць бабкі народжаны чалавек! Які сэнс спрачацца або смяяцца за скуру чужога мядзведзя, гэта з боку толькі ўсміхае, ну самі падумайце ці не сапраўды там далбаёбы якія проста так вам дадуць паабузаць або на халяву паімець, усё там схоплена і за ўсё аплочана. ёсць бюджэты на рэкламу і прыцягненне гульцоў, таксама і дублі адляцяць з добрым выйгрышам, там далёка не дятлы, аднаму пашанцуе, сто іншых сольюць, ад таго што тут хто-то што-то напіша нічога не зменіцца, дробныя сумы выведуць пэўнай колькасці гульцоў, астатніх пабрэюць, а хто занясе на дублях тых 100% пабрэюць, так што спрачацца і ругацца з-за іх дакладна не варта, усе мы тут у адной лодцы… 😁
Да вываду ў мяне там яшчэ не даходзіла, могуць і пабрыць што-небудзь я памятаю хто-то пісаў быццам патрэбныя дэпы паміж прома, але там хз. калі ні разу не адыгрываў і не выводзіў можа і пракатзіць разок…
Колян,гэта ўсё зразумела,але тут мы абмяркоўваем бездепы і плюшкі,а калі пачынаюць выкладваць пасты, тыпа я зрабіў 10 аккаў і вывёў,я зрабіў 5 аккаў,я 20 аккаў і г.д. Ну маладцы,што сказаць. Толькі навошта нам тут гэтая інфа, колькі яны там намульцілі, ну мульціш і маладзец,сядзі маўчы,кушай піражок)), яны ж выкладваюць гэтыя скрыншоты каб пахваліцца, было б чым.
скрыншоты Люблю Lineage2loveyou. патрэбна інфа па тэхнічнай частцы абузы. сумесна можна што-небудзь дапрацаваць і палепшыць.
Лакі дрымс казіно
Калі хто не зарэганы, у інтэрнэце былі спасылкі як рэф.
Бонус
OLYMPUS10
Дае 10 спінаў
Нядаўна гэты яшчэ працаваў
GJC10
прома не працуе,піша,купон не актываваны.
па рэферальнай спасылцы трэба было рэгіцца?
Зарэганы без рэфа, актываваў Олімпус проста так, напішы ім у саппорт, можа верифікацыі пошты ці тэлефона няма. Яны ўручную па ідэі павінны актываваць тады
Хоць у мяне нават ак не напоўнены🤣
…
надакучыла чакаць адказу ад сапорту,плюнуў я на іх казіно)
промо у мяне не спрацаваў.
прысла́лі скрыншот ліста ад іх з гэтым промо
яна мне напісала нейкую хрэнь, я нават перакладаць не хачу)))
Які там яшчэ ёй скрыншот🤦 з сайта промакод
У мяне абодва промікі актываваліся, дэпаў не было ні разу) а дзе на сайце промік? Што-то я не знайшоў!