Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,711 Адказаў
|
615,652 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На працы
Не, займайся:)
Даўно не заглядаў, хварэў што ці ?
Так, правільна заўважыў, у сястры быў у Набярэжных Чалнах. Там ёсць куды схадзіць:)
Вось гэта справа🤔😬
Ну гэта не толькі на Піастрыксе і на абменніках назіраў я сёння, калі арбітраж уключалі
прышло адразу штук 20 лістоў – задэпана, залiта і галава больш не баліць😎
Ну вось, а тут кіпіш падняў))
😎
Давай па тэме адмываць!
Лепш пашукай у Endorphina або ў іншых правайдэраў
5-лінейку на Ваздане ў самым нізе знайшоў, захожу кароткімі сесіямі, але пакуль не ведаю – можа перайсці на Бетсофт на Yak, Yeti & Roll
Я Ваздан знайшоў слот таксама з аддачай, але аддае пад канец Juicy Reels. Глядзіце самі коратка. Лепш х200 на борце мець. У мяне х100 нават пакуль няма, але паднімаю трохі. Лінія мала плаціць. Вяртанне за кошт бясплатных кручэнняў ідзе:)
Умовы не спрабаваў прачытаць,перш чым гэтую шляпу выкласці?
Мыць за свае кроўныя трэба🫣
Я сёння сапраўды амаль 600 заліў у Криптобосс і вывёў 4600 на Лайткоин(пакуль 15 працуе)
Ніжэй не браў, з бездепа папрасілі дэп зрабіць, як Буе. Карту з двух бакоў, фота з квітанцыі. Наступны бездеп, калі вышлюць, то будзе, напэўна, фота побач з домам, пашпартам у адной руцэ, а ў іншай надпіс на стараславянскай мове:)
Усё ж у иззи можна адмыць, нежданічак для мяне🤔 хаця крыху, але атрымалася.. Дрыпера пакіну на заўтра 😑
Хлопцы, а иззи доўга хоць выплачваюць?
🔗
@den4ik888
Тыпа спытаць у яго?)
Х чоткі, граў у гэты слот, толькі ў іншым казіно, усё пусто было
чаму ты гэта робіш? навошта выкладаць гэта? і яшчэ ўмовы абрэзаў на скрыншоце!!@
гэта не бездэпазітны бонус !! а грашовы прыз за выкананне задання!!!
…””!!!!назвалі фекаліі шакаладам і ўсім ўціраюць што яно з найрэдчэйшых какаавых бабоў !!!!”” 🤣🤣(%(
… уводзяць гульцоў у зман з мэтай рэгістрацыі ў казіно і атрымання прыбытку з вас .працягваючы далей прыгожа “ссаць у вушы” называючы гэта бездэпазітны бонус , а па факце прапануюць выканаць шматузроўневае заданне-місію і атрымаць грашовы прыз!!!
Звычайна ад хвіліны да гадзіны, рэдка бываюць выключэнні, каля 2-3 гадзін.
Часцей за ўсё да 15 хвілін
Вельмі дзіўна, дагэтуль няма, відаць 1-ы вывад у мяне з гэтага казіно…
Хлопцы, а на Чэмпіёне ні ў каго няма проміка бездэпа?
думаю ўжо не прышлюць раз дэпал)))
гэта сумна але як паказвае практыка па гэтай сетцы факт