Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,719 Адказаў
|
616,203 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вавадзе напішы, толькі з 3 ночы, а не з 00-00
Галоўнае,трэба яшчэ ўлічыць гадзіну на адказ сапорта!!))))Пакуль знайдуць час адказаць,калі ты не маеш статусу,канешне.
…
Пахожа, індывідуальны, або для дэпазітараў (
Магчыма дэпазітарам,, дэп быў, тады выдалю
Спрацаваў,аддушы✊
У мяне таксама спрацавала. Даў 255р. Будзем спрабаваць
не спрацаваў чаму то
Рэбзя, хто падкажа, на Gama якія там прома ёсць, я ведаю тыпу NODEPCASH, а якія яшчэ ёсць?
CASH1
CASH2
і так да 12 як то працавалі але даўно
Ад душы спрацаваў
які менавіта то)) напішы можа і форумчане актывуюць
1500 сабак далі ў хайпе са спінаў, на гэтым усё, з такой аддачай у слотаў, нават каментаваць не хочацца…
Мы ўсе такія рады, прама сядзелі і чакалі, калі ж яны табе пашлюць промік, спецыяльна нават уключылі апавяшчэнне, каб не прапусціць гэтую знакавую падзею…
Cash1 і Cash2 абодва спрацавалі
мне засталося крыху адыграць, слоты гуляюць, як ні дзіўна.
цяпер на баліку 13000 з капейкай
Хрэнава макс він 2к
вось гэта і сумна,калі слоты гуляюць)
Віншую! Хоць у каго-небудзь там слоты гуляюць, а я яксьці ў гамму кідаў 250р пад фрыкі – яны нейкім цудам пасылалі, адыграў і макс кеш вывёў 10к. потым 500 кідаў без шансаў, цяпер на працягу месяца мне тэлефануюць іхнія менеджары і прапануюць нейкую лабуду на дэп…
так жырны куеплютын абеднеў, максвін 2к зрабіў, яшчэ і ліміт такіх прома 1 у суткі)) на кб анліме хаця б 4к максвін, 2к ні туды ні сюды.
Хочуць, каб я вярнуў доўг, які вывеў😂
Што датычыць хайп-казіно скажу, адно як па мне гэта шляпа , 6 дэпазітаў, промо актываваў штучак 20😆ні аднаго вываду, ні аднаго адбітага прома (вось і думайце,
Лепш маякні, які казік для цябе топ?)
Толькі Вулкан і 96 казік топ, астатнія смецце
Самое цікавае, што я ўжо неаднаразова браў слухаўку і казаў болей мне не тэлефанаваць, а пісаць на пошту, так яны мне менеджэра якуюсь дзяўчынку падцягнулі, такі пяшчотны і анёльскі галасок, а прапановы ўсё тыя ж, унясіце дэпазіт ад 500р – мы вам 50 фрыспінаў, з вагерам х45 і макс кешам аж у 1500р. Лічу падабныя прапановы нішым іншым, як плювкам у твар гульцам… Яны там зусім ад жаднасці з розуму выжылі, вагер 45 і макс кеш 1500, хто ў цвярозым розуме і здаровым рассудку можа на такое клюнуць – я хз…