Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,568 Адказаў
|
611,553 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Спачатку перакладай час на 3 гадзіны назад. Потым зайдзеш, на вывад таксама рабі, там новая ўкладка з’явіцца (час пераклаў, з-за гэтага) Уводзіш свой пароль і пацверджанне (побач код з 4 лічбаў) Паспяхова. Далей зноў заходзіш і вывадзіцца спакойна.
Вось 3-я ўкладка. Пароль транзакцыі свой таксама бяры з профілю
🔗
Поспехаў:) 0-3 гадзіны вывад😁
Дэпазіт у мяне просяць😁
У мяне знялося і прыйшло на Пайеер праз дзве гадзіны:)
На што выводзіў, біток або trc
У прыват напішы, скінь кашалёк або яшчэ што там. Падзякую:)
я зрабіў дэпазіт нядаўна, але піша памылку – што гэта азначае?
Гэты прамакод не знойдзены
што за хрэнь тады депал нядаўна і паміж гэтым нічога не было
Ды я ж кажу, думкі ўслых)
Сэнс у тым, каб людзей падцягнуць, тыпу 1 у полі не воін) а так, дапусцім, скінуць годнае промо і атрымаць нейкі прэзент, шакаладкі🚬
некаторыя тут скідваюць, а іншыя, узяўшы, адмываюць і хаваюцца за ліхтарамі – гэта такое… А раптам яны таксама зашурпаюцца, як, дапусцім, нейкі дзед-прывід, які 🤣 паставіў над маім пастом🤔
нідзе не знайшоў што за промо што за бонус на 96 ком, калі яшчэ актуальна скіньце пж промо
96Welcome202425
Калі спрацуе маякні🙂
Прыйшло вось такое паведамленне, толькі я не разумею, дзе сам бонус
Там мани павінны быць, змяніўшы валюту ўверсе
Зрабіў рахунак на дзяўчыну . Паставіў на вывад. З балансу грошы спісалі . Усё ж так павінна быць ? І каму праз колькі прыйшлі грошы ?
Добрай ночы! гэта значыць актывацыі па дадзеным прамакодзе скончыліся.
Добраму чалавеку не грэх і апошняе аддаць:)
проста вельмі добра
Чакаю вывад 344 зялёных, у каго таксама стаіць вывад чаркніце, калі пацвердзяць 🙂
Так, але ў мяне адмянілі, дэп тыпа патрэбны
Вось, звычайны трэшачок стварыў на п’яную руку
🔗
у мяне на мінулым тыдні таксама была такая ж памылка. звярнуўся ў падтрымку, яны сказалі актывацыі вычарпаныя.
Што ў выніку ты дэпнуў?
Ды нармальна! Ідэя хоць і наіўная, але не без пазітыву. А тут нядрэнна сустракаюцца рэальныя выкананні па сіняй хвалі)