Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,909 Адказаў
|
627,285 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Код знайшоў тут, можа і рэф-спасылка там жа 🤔
не) проста хоць куды-небудзь бы дэпнуць ужо, ну акрамя джойнуса
паспрабуй джойказіноўскую вітку
Хлопцы, а сайт бонусманьяк якую краіну ўспрымае, а то раней якось заходзіў, зараз з дзясятка краін не ўвайсці 🤦
в loft 100 фс за дэп ад 500 па 50 капеек,лепш не браць
Хочаш зрабіць чарджбэк, так, брацік? Ну ты і скамер, канешне 🙂
Риобет
Аднаго часу ў іксбеце такая схема працавала😆😆 кароч папаўняў нібы па-старынцы, уводзіш нумар карты і г.д…. потым гляджу ў гісторыі аперацый кешбэк налічваецца😀😀 потым яшчэ аказалася, што можна было павышаны атрымліваць🤣😆 і кароч у мяне было 7%, але не доўга праўда, яны відаць прасеклі фішку і штосьці памянялі і ўвогуле потым не налічвалася😕😀
не не атрымліваецца) Дзякуй
Там 2 варыянты да 1100 і больш, той, што больш працаваў.
Учора ў joo адграўся 20 фрыспінаў,з 200 рублёў падняўся да 8000 на Плэнго.Максімальны вывад 3750 руб.Паставіў на вывад 7,думаў выведуць,лішняе абрэжуць.Не вывялі вярнулі на баланс 3750 руб.
Сёння вырашыў пакруціць крыху,даюць слоты ці не.Зноў слоты гуляюць да 6000 падняло,дальшэ кручу а баланс не падае,а мне трэба знізіць да 3750 назад ))) Прыйшлося дупліраваць выйгрышы ў нуль на чырвонае\чорнае,выпала 1000 – у нуль дуплю,выпала 1500 – у нуль )))
((( Выводзіў без вэрыфікацыі два гады таму,запыталі вэрыфікацыю.Трахацца зараз фатаграфаваць усё -док,камуналку,карту.
Памятаеце, некалькі гадоў таму ўсе депы з карт у замежнае казіно ішлі праз юрадзінствы (кіпрскія фірмы і г.д.) – у мяне там абарот у $ і еўра быў вялікі – далі ў банку голд-візу, ВІП, персанальнага менеджэра (хоць мне ён і наф не патрэбны)….
Так вось разумныя людзі дэпазіцілі з карт, на якіх накопліваліся балы, міле Аэрафлота – потым тупа бясплатна ляталі. А я не ведаў тады пра такую фішку, сумна.😱
Хто выводзіў з петушары Rooster на крыпту? Што яны просяць, доўга галаву іпуць?
Адмыў бонус. Мін. дэп просяць, братва, у каго 1 doge ёсць, каму не шкада, дапаможыце)
вегас спрацаваў
Дзе акно промо?
Злева, бонусы-казіно
3 смужкі зверху
goldenalex net нядаўна пасылалі ліст, маўляў напішыце менеджару ў тэлегу і налічым 100 фс бяздэп, напісаў, налічылі па 20 рублёў, ваегар30, у Pragmatic мыецца, спрабуйце
Golden_Alex_SupportBot
я ўчора яшчэ ў тэлегу ім пісаў, пакінуў id і цішыня
Далі 100 спінаў па рублю)))) смешна)) але ўсё роўна дзякуй!
атрымліваў па 10р 100 спінаў пару дзён таму і нават адмыў, але зліў, мыў чыста ў Эндорфіне
Петушара за 10 хвілін вывелі. Хтосьці казаў, што цягнуць па 2 сутак.
Дай промо
За рэгістрацыю ў іх няма бездэпу?
Ты таксама лудзік? Вось чаму гэта такі страшны грэх.
Ведаю, хто такія лудзікі, я думаю, што не.мяне дзіка падабаецца сам працэс у гульнях. У прыгожых слотах і цікавых бонусах