Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,846 Адказаў
|
623,133 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
гэта ўсё казіно Адреналін
І калі будуць нюансы, пра якія я не ведаю, то я не пры чым🤣. Бо не адаграў нічога🤦
І калі хто будзе круціць слоты, то маякніце ў лс хаця б😉
Гэта рэальна трэш, спадзяюся, хоць нешта зьмянілася з таго часу🤦🤦🤦
Можа тады ў чаце нехта спытае пра нюансы, каб дарма не катаць прома?
Прома не NONSPOP40, а NONSTOP40🤦
Ніводзін з усіх увогуле не спрацаваў. Дэпы былі, вывадаў няма
Блін. Прабачаюся. Уводзіў у анлім
зразумела, трэба пытацца, а то я там даўно зарэгістраваны, дэпаў ні разу не рабіў
Нічога не зьмянілася. Думаеш заморскія казікі ўмомант склалі галаву перад РФ, ага. Яшчэ пакуль не надышоў той час)
100% нічога не выведуць!
Яны самі кожны тыдзень-дзве зае***ць(прысылаюць) промікі(бездэп) на пошту, калі ты зарэганы і доўга не гуляў там, але выводу для РФ з прома- нет.
Нават калі дэп быў? Усё роўна з прома нічога не вывесяць?
Яны мне самі ў чаце і далі промік🤦
COOL50
Навошта тады, калі не выводзяць?!
карацей, для РФ не даступна
Ну ппц кароч😔
Некалькі дзён таму быў ажыятаж з нейкім бяздепам 30$ у Inmerion. Так вось, зарэгістраваўся ў той жа дзень, натуральна нічога не далі. Цяпер прыйшоў ліст ад іх, сапорту кінуў у чат, налічылі гэтыя шматпакутныя 30$. Тады мне здаецца, вы так моцна захапляліся рпт замежных казіно і што, мне за 30$ па 20 капеек ні адзін з 10 юзаных слотаў ад прагмата нічога не даў))
П.с. чакаю каментаў тыпу так усё, пасля абуза, для РФ рпт адкруцілі.
Мне таксама прысылалі, ну яны ж не будуць у рукапашную кожнага гульца глядзець, адкуль ён. Аўтаматам рассылка ідзе і ўсё, а калі даходзіць да вываду, разглядае аддзел, як і ў мяне было. Усё спісалі, лісты перасталі прыходзіць. На свае сказалі грай, пытанняў няма, а так ідзі наф))
А перад гэтым учора ці позаўчора прыходзілі ад іх якія лісты табе?
Не.
Ананалагічна, пытаўся ў падтрымцы, сказалі, пакуль сума дэпазітаў не перавысіць нейкую мяжу, бездэпы мне недаступныя…
Выводзіў адтуль?
Усім прывітанне, 96 казіно прамо больш не працуе? Убачыў нядаўна, увёў промо нічога не далі
Не магу пацвердзіць нумар тэлефона , тэхпадтрымка маўчыць ,ты праз пашпарт верифікаваўся або загран?
учора працавалі, сёння хз
ну і там з вывадам яшчэ момант незразумелы, таму не факт, што ёсць сэнс рэгіцца
Я таксама адкруціў, але пры вывадзе просіць пароль. Пошту ўвёў у профілі. Чат маўчыць і на пошту нічога не прыходзіць
у ўсіх з паролем і сапам праблемы
Сацыялька выводзіць па выхадных на NFT?
Як па каму, як, так і не зразумеў іх сістэму, мне не выводзілі ў нядзелю, але ў суботу атрымаў, многія хлопцы пісалі, што і ў нядзелю атрымлівалі, так, што хз як пашанцуе.