Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,310 Адказаў
|
600,347 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
якая пошта? не Mail.ru? мне таксама ў адным закладзе не прыходзіў ліст, пакуль не змяніў пошту на Gmail
Дзіўная дзіч, аднак…не павінна быць ніякіх пароляў, ну або як сказалі 2 варыянты: ўсталяваць яго (але сэтап перакідвае на старонку з пустым зместам), ці атрымаць на пошту або ад саппарту, і ўсё
так, і на Рамблер-пошту не ўсё прыходзіць у мяне, можа яшчэ на якую іншую пошту
гмэйл пошта
У FAQ напісана, што пароль ад акаўнта
Як мне вывесці свае сродкі?
Каб зрабіць вывад – проста націсніце на значок свайго кашалька, а затым “Вывесці”. Увядзіце неабходную банкаўскую інфармацыю, пароль ад вашага ўліковага запісу і націсніце “Адправіць”.
🤷
паспрабуй змяніць пароль ад аккаунта, зрабі яго складаней, хто яго ведае, што яшчэ параіць
ну і потым застанецца толькі шукаць саппорт
мяняў 2 разы пароль)) саппорт хз як шукаць нікога там няма
Прадублюй ліст на
Пошту [email protected]
У казіно няма онлайн-падтрымкі пішы на пошту, у сеткі спинбаунти таксама было
напісаў, але адчуваю, што адказ, калі і будзе, то толькі пасля выхадных
Можа камусьці трэба, 150 с у hype , за свой адыгрыш
сука ганьба за 4000 рублёў
А ты ў буй праходзіў ? Я месяца два ўжо, перыядычна адпраўляю фоткі ўсё бракуюць.
Геллемараўская шарага, мабыць, спіны нядэпаваным налічыла, дэпазіты былі, а ім – і болт
Гэта яшчэ па-божаму, у плей фортуне за 2500 я два дні фотасесію ладзіў, то руку не відаць, то асабісты кабінет на заднім фоне, то дадзеныя пашпарта не чытаюцца, то ўсё разам не ўмешчваецца ў кадр…
І дэгы былі і вывадыЮ далі 30 спінаў, ток толку з іх няма, як звычайна.
Сказаў Саня )
Але калі сур’ёзна, то ім сума па сутнасці пафіг якая, калі СБ выявіла хаця б найменшыя падазрэнні на мульт, перасячэнні і г.д.
N 1 або як называлася казіно абмяркоўвалі нядаўна – увогуле імбіцылы патрабуюць селфі побач з нумарам дома, назвай вуліцы.
N1bet за косарь патрабуе селфі побач з шыльдай дома, у якім прапісаны, чаго ўжо там
не ведаю, як яны тады выбіраюць, 3 дэпазіты без вывадаў і нічога, а крыптабосс у плюсе і (яшчэ і апошні вывад з бездэпа) hype таксама ў плюсе, далі ўчора па 30, шызыкі, сцука якіясь
Прайшлі часы, калі выводзілі без любых таблічак і клетачак.
Прайшоў там верыфікацыю, нічога такога не патрабавалі. Паспорт + сэлфі з лістком і ўсё.
Я не напісаў, што пагалоўна, але любое падазрэнне на мульт і мозга капітальна вы**уць
З 96.ком макс вывад колькі? Каму-небудзь вывелі?
Буй, гэта адзіны казіно, дзе ў мяне 1 акаўнт. У свой час давялося ставіць люстрак на штатыў і рабіць фота па таймеру, і тое не з першага разу прынялі.
Рабіць там дублікаты і прасіць дропаў прайсці вэрыфікацыю вельмі дорага па часе і нервам і, хутчэй за ўсё, запорэць акаўнт.
Хоць для іх гэта выдатна – менш аб’юзераў.
Нічога дзіўнага, тое самае было, калі са спінаў вывёў 50 еўра без дэпазіту.