Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,553 Адказу
|
610,536 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А калі яны мне вывеядуць да таго часу, як бонус згарыць, ці змагу я яго актываваць і пагуляць на бонусныя пасля вываду ці гэты бонус згарыць?
Таксама гэты раменбет,гэта ж джоквская таксама відаць. Як яны мае спіны мне зажалі,самі сказалі што трэба рабіць каб іх атрымаць,я ўсё гэта выканў і не атрымаў, так і не далі! З-за нейкіх Спінаў,відаць справы ў іх не так ужо і добрыя.
ну ты хітры бобёр))Хз як там уладкавана
гэты бонус перад дэпазітам трэба актываваць, ён так не спрацуе без депа
актывуеш, дэпнёш і гуляй на здароўе, за паўтары гадзіны павінны паспець вывесці
Ну вось у такім жа выпадку я выкарыстаў бонус, дачакаўся спачатку вываду, потым актываваў і гуляў.
Там у цябе часу застаецца зусім мала. Можа спытаць у іх! Чорт іх ведае, двуякая сітуацыя. Я даўно з імі не гуляю :)))
Як там у прыказцы кажуць з паршавай авечкі хоць клок воўны! 😁 Я б проста, калі б ведаў, што такія ўмовы гэтай стаўкі без рызыкі, я б проста ў БК задэпіў пад 100% на першы дэп або пад фрыбет – іх там купа, а я павёўся як лупух, развесіўшы вушы, ну што – будзе мне ўрокам, наперад буду разумнейшы…
Ну яны ж мабыць хутка выводзяць,пачакай,павінны за гэты час вывесці
так я мог гэты бонус актываваць, яны мне яго пастаянна сувалі калі я яшчэ стаўку рабіў, тыпа не забудзьце актываваць, але я ж ведаю які там вагер, таму не стаў, а калі для актывацыі трэба яшчэ раз дэпнуць, то я адмываю рукі, пачакаю лепш у сераду ці чацвер іхнія спіны )
Дык яны хітрыя там эврэюгі, здаецца, я паўгадзіны ў пд. долбіў, як-небудзь дачакаўся адказу, адказ быў: пачакайце, мне трэба ўдакладніць інфу – і так 3 разы, падаецца, наўмысна цягнулі час))) ну дачакаўся, сказалі, на пистрикс каля 30 хвілін выводзяць, паглядзім)
Учора з 1000 падняў у слоце 15000, але вывёў 8000, хоць бы, сёння, нядаўна вось, задэпіў 1000 ізноў, падняў да 9000 і не зьняў ні капейкі, быццам сітуацыя звычайная, але чамусьці якось крыўдна:(((
Так тыя 8000 дагэтуль з пиастрикс на карту не прыйшлі, трэція суткі хутка пойдуць.
Вывялі, але бонус канешне не актывуецца, перакідвае на старонку дэпазіту, ну што ж падпачакаем фрыспінаў у сярэдзіне тыдня, а з піастрыксам таксама былі траблы раней, я праўда на візу ставіў, але чакаў гадзіну ці дзве пакуль вывялі, раней памятаю імгненна прыходзілі…
Так яны і цяпер амаль імгненна заўсёды прыходзяць, ну так,бывае гадзіна максімум, а тут проста нейкая незразумелая фігня. Хрэн з імі, павінны ж усё роўна прыйсці.
Падкажыце, на крыптабот надзейна істотныя сумы выводзіць ці лепш скарыстацца трастам? І ці вялікая розніца ў камісіі атрымліваецца
Як там гуляць у гэтыя 5 шчодрых фрыспінаў,на слот ціснеш піша грошай няма,хоць промакод увёў паспяхова
5 спінаў у Сан-Квентыне, гэта як у душы ўронілі кавалак мыла і прапанавалі падняць
Бездэпы вы дзе
рамен нарахаваў 20 фс бездэп у Temple Tumble вагер ікс 40
У гульні спрацаваў CASH4 або CASH5 не паспеў заўважыць. 200р. Хутчэй за ўсё не ў усіх спрацуе, як гэта звычайна ў іх бывае.
Booi ykuq56SUOF толькі што актываваў
Колькі ў іх максімалка з бездэпа?
У мяне валюта еўра – вывёў 20 з прома,если ў рублях – 1500
у гаме чамусьці ў мяне ні калі не працуюць гэтыя коды,в котах хоць іншы раз
другі раз у гаме спрацаваў. у котах часам працуе і ўсё. мінус можна было і не ліпіць, сказаў жа не ў ўсіх спрацуе. у сетцы котаў чорт зразумее, як прамо працуюць. у сябра працуе адзін, у мяне працуе іншы або зусім нічога не працуе, і наадварот.
А я хз, чаму табе мінусы ляпляць, гэтыя рядиски