Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,846 Адказаў
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Некаторыя людзі падобныя на тонкія кніжкі з яркімі карцінкамі, прачытаўшы толькі пачатак якой можна смела яе закрыць, не заглядаючы ў канец… І так ужо ўсё вядома…
быў у сваім рэпертуары 0 з бонуса да і ўсе казікі зараз мінусуюць жесть BONLJM43GR4 спарк казіно аднаразовы купіў і што-то ў мяне не працуе можа ў каго працуе аддаю
ігразіл Rock Star Santa MultiMax
spark cash1 cash2 спрабуйце можа ў каго-небудзь не спрацаваць
110р буй накінуў, але тое, што нідзе нічога не дае, пацвярджаю, сам учора некалькі казікаў спрабаваў усё паўсюль пустое…
Пашанцавала, цэлая сотка, а мне 20 р, шчодрыя бонусы 10 фрыспінаў у гаўне
правярайце, можа і не ўсім
і правяраць не буду,ведаю што куй там плаваў))
Ну хз, мяне ўчора пашанцавала: у 1хслот зняць 18к, з пинап 4к і зараз у буе з гэтых 10 фс адмыў на вывад 2,5к.
Вось-вось, мне тры разы прысылалі, заходжу, няма, у тп адказваюць што проста рассылка
у буе 10спінаў дало 60 цэнтаў падняў да 75 баксаў тры разы спытаў у саппорта ці ёсць макс вывад сказалі няма слоты (Слова выдалена сістэмай) сыпалі пнг у 1 лінію
адмыў ізі на балансе 70 долараў і вось такім чынам спісалі х5 у іх там лоў 3 баксы ы)Ы))ЫЫ)
3 спіны па баксу настрой з раніцы сапсаваны)))
Усім прывітанне, мужыкі хто адыгрываў бонус у StakeWin, там я так зразумеў мін. стаўка ў зачет 0,50 цэн. ці можна там набіць банкрол меншымі стаўкамі а потым адыгрываць, і якія слоты там гуляюць, усім дзякуй за адказы
турбоспамер, у цябе зноў абвастрэнне? хопіць з самім сабой тут размаўляць, дакладней флудзіць
GOODBUNNY2024
Спрацаваў пасля таго, як запоўніў акк
Якое казіно?
Godbunny
Так, казіно GODBUNNY, штосьці накшталт дэдзі, і Гаммы
Яксьці ўдалося яго 2 разы актываваць, толькі адыграць не змог
Vulkanbet, праз 3 дні пасля актывацыі акаўнта прыслаў спіны
Калі не працуе, паспрабуйце ўвесці
GODBUNNY2024
странна, не атрымліваецца тэл пацвердзіць, усё астатняе запоўніў, кідае памылку на тэл, падтрымка дзіўная, у агульным хз
а што далі ў выніку, спіны?
Тэлефон неабавязковы
Нічога не працуе GOODBUNNY2024, і GODBUNNY2024 таксама, профіль запоўнены
Тоже самое, телефон не смог подтвердить ,промо не работает, остальное все заполнил
Паспрабуйце ўвесці ўручную ў дашбордзе
GODBUNNY2024
Пасля пацверджання пошты.