Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,077 Адказаў
|
585,033 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што ж вы гэта публікуеце? Калі гэта ў дзень апублікавалі прадстаўнікі гэтых казіно))) Вы што ў гонцы і хочаце перагнаць каго-небудзь?)))
Асабіста я, публікацыі ІВІ учора не бачыла, таму і апублікавала. А на конт гонкі – з майго боку яе няма. Калі ведаеце, як выдаліць паведамленне з маёй публікацыяй, будзьце ласкавы падзяліцеся, бо я не ведаю, як яго выдаліць.
Так я гэта і зразумеў . што не бачылі))) Не выдаляць нічога не трэба, проста стараюся прыцягнуць увагу))) Не канкрэтна да каго-небудзь уражанне склалася , так робяць многія ))
як табе далі пятёрку..зарэгістраваўся на балансе нуль…код не працуе..у чат пісаў…???
Код нейкі пры рэге ўводзіў ? Ці праз рэфку рэгістраваўся ? У сэнсе праз іншы рэсурс.
я па назве казіно зарэгістраваўся…што ў бездэпах напісалі …код FORFREЕ, бачна ж, рэфка патрэбна, вось што саппорт адказаў , як там ТС атрымаў пяцёрку за рэгу х.з
Добры дзень я толькі што зарэгістраваўся ў вас, вы не даяце ні якія бездэпазітныя бонусы або фрыспіны..???
АГЕНТ ПАДТРЫМКІ 6Добры дзень
На жаль, мы не можам прапанаваць Вам які-небудзь бездэпазітны бонус
так гэта яно заўсёды трэба рэфкі шукаць потым у сетцы..бо проста заходзячы на сайт нічога не даюць ніколі)))
Мне сказалі ў чаце што 5$ за рэгу недаступныя для РФ..а промакод не актываваўся, актываваў праз чат
ну так у нас людзі пішуць..Я ЯШЧО ПЯЦЁРКУ ЗА РЭГУ АТРЫМАЎ…а як атрымаў..дагадвайся сам называецца, хіба ён пост пра код убачыў і пабег рэфкі шукаць гэтага казіно..сумняюся, вось Я ллох такі і зарэгістраваўся. Надзеюся адпіша ён як ён пяцёрачку атрымаў..😁
Сапраўды насіпала шмат цэлых 2,4 рубля
Мне за код увогуле сказалі, што для налічэння патрэбны хаця б 1 дэп..
Выводзь 😁
Гэта значыць залежыць ад аператара..паспрабуйце перазагрузіць старонку і зноў у чат..але там зусім не дае..мне 2,4 рубля далі гэтыя спіны
увогуле ўсё як звычайна…саппорт адно…менеджар іншае…фін аддзел пра птушак..а супер аддзел секьюрыці пра бабак..😁 У топку..
Цяпер вывяду і на іх жа фрыху ўстрою
У гэтыя выходныя на гарызонце, і што можа быць лепш за бездепазітны бонус? 10 цалкам бясплатных спінаў у The Tipsy Tourist слот ад BSG!
Бонус-код: FORFREE
Даступна толькі ў Пятніцу, 11 студзеня (UTC).
Макс. выйгрыш: 7000 RUB або эквівалент.
Не прапусці шанец, бяры і атрымлівай асалоду з казіно Paradise!
магчыма дэперам
У гэтым казіно ўвогуле багі маркетынгу
Рублёвы рахунак лепш не ствараць
Іх спіны за дэпазіты па 20 капеек за спін. Карл, гэта ГФ ці?
І чат атмарожаны
Мне ўвогуле ў чаце адказалі што эгэты бонус даступны па рассылцы і толькі дэпазітарам………
А мне адказалі што бездэпазітны бонус Росси недаступны, пра спіны
Хлопцы я зарэгістраваўся там быў 5 бездэпа проста зайшоў на сайт , я сам не ведаю яны там былі код не спрацаваў
З дуба ўпаў ? А цяпер вельмі ўважліва паглядзі і правер куды вядзе твая спасылка …
мне аператар сказала, маўляў бонус можна адыгрываць толькі у гэтых слотах – jewel fruits, fruit shop, wildotron 3000
Запоўніў профіль, уводжу код піша на знойдзена, праз саппорт далі толькі яго) 25 спінаў у Domnitors Deluxe
Ты відаць не правільна зразумеў! Ён меў на ўвазе, што спіны ў гэтых слотах, а адкручваць вагер ужо можна ў любых, не забароненых правіламі.
ужо позна) усё заліў у слабааплатны фруктовы магазін