Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,184 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне так стала апошнім часам часта, ці трэба тэлефон абнавіць, ці ў іх што. Я чысцяю гісторыю і перазагружаю тэлефон і толькі пасля гэтага магу зайсці.
так я з пк. прабіваў розныя люстэркі, доўга не мог зайсці, вечная загрузка і чорны манітор, яшчэ такая тэма з вулканамі па тыпу льва, адно ў адно слоты не грузяцца, пакуль дачакаешся або трэба іншыя прапампоўваць, каб у той зайсці, які патрэбны, нейкая фігня, учора гуляў на ваваде і пинапе ўсё чотка грузіцца ніякіх затрымак, а ў гэтых нешта падазрона як…
ЗЫ. Зусім забыў дадаць, сёння ўпершыню за ўвесь час у лутбоксе ад буя выпалі фрыспіны 20 штук, усё зліта, але сам факт наяўнасці фрыспінаў здзівіў, варта было пасварыць падтрымку і адразу ў наступным лутбоксе фрыспіны – супадзенне? не думаю… 🤣
Можа і не супадзенне:)))
Я ні разу не бачыў.
Яны цяпер не працуюць, ліміт вычарпаны, сэнс ставіць мінусы, або не выкладаць часовыя?
У казіно MERS , бясплатны турнір, аднойчы ўдалося там выйграць 1500 без вэйджэра, можа і ў вас атрымаецца, фарту✊
Што Вы пішаце за дурніцу, што няма сэнсу выкладваць часовыя коды з абмежаванымі актывацыямі?? Каму трэба – тыя падпісаныя на абнаўленні, і выпей рюмачку какао мінусовак, проста трэба паспець
Дзякуй пацанам за промікі
У гаме аднаразова таксама ўдалося урваць 1,5к.
2 адноразовыя коды ў Буй з лутбоксаў.
KcsgXi6R
mmMyUTTk
Хто паспее.
Не паспеў, значыць, актывацыі там абмежаваныя
😁😁😁😁 безліміт
Мне таксама дало 36р, супадзенне? Не думаю)
Раней ізі лепш гуляла, апошнія 3-4 тыдні толькі кушае.Ніколі такога не было як цяпер, адны дэпазіты і ні аднаго вываду. Я як тое спачатку думаў што ўсе яны роялскія казікі аднолькава гуляюць, а не.
Я ў іх рэдка катаю, у мяне адзін фрэш так то, а астатнія па дэпу ці два і без вывадаў, закінуў проста асабліва пасля новых бонусных правілаў, я лепш ваваду, піпап, драгон, ну і вулканы па дробных, а роялы мне не заходзяць ніколі ў іх не лавіў мега заносы, х 1000 і тое не разу, так, былі выйгрышы, макс ікс у фрэшы х950 ў эндорфіне і на гэтым усё… 😁
З усіх роялаў я наказаў Сол, з прома на1к вывеў дзясятку, больш туды не зазірваю)
У мяне наадварот, у роялах добрыя іксы.
Сол лепш за ўсіх дае, дакладней часцей за ўсіх. А фрэш радзей , але большыя.
У мяне ўсе выйграшы топавыя якія , ад х5000 і больш , ну або невялікі икс, але Макс він- гэта ўсё фрэш. Ну а сол меншыя, але часцей:))))
А Дэдзі, аказваецца, часам можа, хоць і па дробязях)) х1050 аднак)) Па 40, наўрад ці б шлёпнуў…
я ўвогуле макс він ніколі і нідзе не лавіў)) максімум х2000 бачыў у Push Gaming у жабах, а людзі тут аказваецца робяць рэчы, ты ў якіх слотах лавіў, што там, пішы, давай, дзяліся), можа я не ў тое гуляю чатыры ебаных гады. дрочу тут Olympus’аў розных і гэтых вошывых сабак(((
Грашовыя бонусы ўдзельнічаюць у адыгрышы. Гэта значыць атрымаў 5000р і на іх можна спакойна гуляць. Дзіўна, што з пяцісоткі не ўдалося адыграць х10, а з 5000 з некаторымі складанасцямі, але ўдалося. Праўда давялося добра папрацаваць у слотах з нізкай валатыльнасцю і стапрацэнтным укладам у адыгрыш, на шчасце ў чаце Рио падказалі, што шукаць XD
Штосьці – ніводзін не працуе
ACTIVEVERIFY у пінап сработаў, дзякуй. Як я зразумеў, спіны без вагера. Кэш адразу падае на баланс.
Бро, дзе гэтыя фс знайсці ў пінамп?
знайшоў
так манеты на асноўны ўпалі ) 145 рублікаў ) астатнія прома зараз паспрабуем заюзаць)
астатнія не фурычаць прома(
Астатнія спрацавалі? У мяне – не.