Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,090 Адказаў
|
585,527 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я ж толькі што актываваў!
дзякуй аўтару
пардон пакуль тупіў і ўбіваў OPERA як код PHAN100 дасягнуў 100 актывацый
Не паспеў)
Дэпазіт рабіў вельмі даўно
Слот адкрыўся толькі праз VPN, з Chrome праз звычайны IP не ўдалося адкрыць, тупа на 80% спынялася загрузка. Насыпаў 20 цэнтаў, амаль выпаў бонус(
а колькі фс павінны даваць за тыдзень?
Ну зараз далі 10 спінаў па 20 цэнтаў, рабі выснову) Далі і па 5 спінаў, але таксама нядрэнна – я 2 разы з іх падымаў
куды там код устаўляць . здаецца некуда застаецца толькi ў чат пісаць. а дэпазіты былі ў цябе?
Паспрабуй у чат код напісаць, дэпазітаў не было)
налічылі спс
Калі ласка☺
Прывітанне. Калі ласка, актывуйце код LOYALWIKI19
Джэк далучыўся да чату
прывітанне
хвілінку
хвілінку
Прабачце, але бачу, што вы ўжо скарысталіся бясплатнымі бонусамі. На гэтым этапе вы можаце адкрыць больш бясплатных бонусаў толькі пасля ўнёску, на які вам належыць бонус у памеры PROMO%. Калі вы не выйграеце, то я дадам для вас EXTRA бонус, каб вы маглі паспрабаваць поспех яшчэ раз бясплатна. Ці хочаце скарыстацца цяпер, пакуль вы на сувязі?
хоць код даслалі лістом,дэпазітаў не было.толькі бонус пры рэгістрацыі год таму.думаю проста прыкрылі лаўчонку
Тое ж самае, хоць і ліст даслалі
там напэўна яшчэ святочны клей нюхаюць, я толькі зарэгістраваўся а мне пішуць што я ўжо атрымаў два вагона бонусаў..😁
Прабачце, але бачу, што вы ўжо скарысталіся бясплатнымі бонусамі. На гэтым этапе вы можаце разблакаваць больш бясплатных бонусаў толькі зрабіўшы дэпазіт, на які вы маеце права атрымаць да PROMO% бонуса. Калі вы не выйграеце, я дадам EXTRA бонус, каб вы маглі паспрабаваць шчасце зноў, бясплатна. Хочаце скарыстацца зараз, пакуль вы падлучаны?
Ну відаць, было абмежаванае колькасць актывацый) Хто паспеў, той і ўзяў) Jack вас проста хацеў на дэпазіт развесці😁
Зарэгістраваўся, далі
я таксама не быў зарэганы і далі. хутчэй за ўсё для новых
таксама далі, калі я гэтаму Джэку сказаў што ён пад клеем і я ніякіх бонусаў не атрымліваў, бо толькі сёння зарэгістраваўся гадзіну таму..Яго відаць заматалі там у чаце..😁
Я вось была зарэгістраваная, у чат напісала, што ліст прыйшоў і ўсё налічылі)
калі ёсць хоць адзін чалавек акрамя ТС, хто туды рабіў дэпазіты – напішыце сюды. вельмі цікава
а чым не задавальняе казіно? скрыпт норм выплаты ёсць, рокс пачынаў з яго
цікава проста хто гэтыя людзі хто ў скрыпты 5000 дэпае і потым атрымлівае гэтыя фрыспіны
історыя ўвогуле бярэцца за перыяд 5к а не за раз
🔗
Дзякуй, Расія атрымана) Хаця ўсяго 0,85€, але калі Я правільна зразумела, яны без вейджара.☺