Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,550 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Таму што першага ўвялі і гулялі, другога адпаведна не бачылі ! Вось і я так:))) Пакуль першым быў заняты!
Ды ты прав. Вось у*баны то су*ка.
Раней таксама юзаў некалькі прома запар, але таксама не часта. Быў адзін вывад. Так, не дэпіў у Буй раней, але я ебу іх правілы. Не давайце актывацый тым, у каго дэпазітаў не было. Ладна йух з імі)
Списалі, здаецца, у 18:34 адміна вывад адменены і correction праз 27 секунд, баланс пасля 0.
Калі промікі юзаеш пачкамі, хаця б піцік з прыстойнасці трэба было задэпіць)
Паміж гэтымі бездэпамі і піцікамі з колькасцю казіно на квадратны метр імі не напасешся)
Хлопцы, у буі які сэнс? дэп паміж промо ў прынцыпе або паміж вывадамі з промо?
Добрае пытанне на самай справе. У мяне было некалькі промо актыўных, але потым вывад з аднаго прома і пасля таксама трохі прома таксама актываваў. І вось з бездэпа выйгрыш і спагнанне, правіла 15.3 так яны напісалі.
так цікава, проста з сённяшняга прома крыху больш за тысячу вісяць, не хапае да 1500 каб вывесці на піастру…але мне здаецца што хтосьці пісаў што некалькі вывадаў запар з промо рабіў…хз у прынцыпе
У іх паводле правіл паміж кожным актываваным промакодам павінен быць дэпазіт. Вось так 😔
Тады калі так, прыйдзецца рабіць так. Як кажуць нязнанне- не вызваляе ад адказнасці. Але гэта ўжо крыху іншае)
Вось гэтага не магу сказаць, ці пісалі такое. Калі б памятаў, сам бы апіраўся на такое паведамленне. А колькі не хапае і куды трэба? У ЛС напішы, калі стаўка зайдзе закину табе без праблем.
так у мяне як раз з прамо, бро, сэнсу няма…макс вывад, напэўна, 1500 і деп мыць прыйдзецца і ці выведуць …дзякуй вялікі
уводжу коды буи – проста паходзіць па слотах, на бонусныя паглядзець, ці гуляюць слоты, бо яны блакуюць вывады, калі не было дэпазітаў паміж кодамі…
Fairspin прыслалі прамо безвэігерныя 10 фс, калі зрабіць мінімальны дэп у USDT, правярайце пошту, асабістае прамо ці ўсім – не ведаю
блін, паглядзеў, быў вывад з бездэпа ўжо пасля дэпаў у буе… коратка, барада мне значыць)
Фиорентина ў экспрэсе зрабіла сваю справу, мая прыгажуня італьянка))
Хлопцы, прывітанне! Магчыма ці буи перамагчы ў маёй сітуацыі? Раней выводзіў 1500 з бездепа, сёння набіў з промо 2800, паставіў на вывад, адкінулі (але сродкі не спісалі), зараз паставіў 1500 (быццам макс з промо), але нешта доўга статус заяўкі не мяняецца… можна ці што намудрыць… можа бонуску падлавіць хаця б з гэтых бабак і выйсці да дэпазіту))? я хз, ёсць хакеры па бую?
спытай у чаце – у чым праблема,хтосьці пісаў даўно-яму выводзілі з некалькіх промо….
У выпадку нявыводу -я б прайшоўся па слотах,паглядзеў дзе грае,увёў бы ў слот,потым дадэпіў і стаўку крыху вышэй-адбіў бы.У мяне так Плэйнго грае-калі бонускі ў слотам сыпле па 10 рублёў,але потым з’ела,роблю додэп і па 20,40,50 руб у плэнго десьці сыпне 100%
дзякуй за параду, бра, вывялі (статус заяўкі змяніўся пасля звароту ў чат на “апрацоўваецца”. Атрымаецца вывялі запар з 2 прома і на балансе засталося 1300… напэўна трэба было ўсё спрабаваць яшчэ раз выводзіць, проста падумаў што макс з прома 1500… хз як яны там дзейнічаюць, кароч
хлопцы, у курсе хто, дэп у буе трэба 3 разы пракруціць перад вывадам? і ці хто-небудзь выводзіў праз спб не па сваім нумары ў буе…?
А я ўсё ж 250р. закінуў у гаму пад фрыспіны, хоць і хэйчу іх пастаянна, але на гэты раз прам парадавалі, адыграў вагер в пнг. вышэй 10к не падымaўся, але там і макс кеш 10к быў. у цэлым задаволены што хоць дзе-небудзь крыху падняў, да апошняга не верыў, але зоркі сёння сышліся…)
ЗЫ. Вывелі, дарэчы, за паўхвіліны на сбер!
Рады за цябе, усім ворагам на злосць!! Я таксама ў прэссе падняў і йух, каб “апрокінулі”меня ў буй)))
Рады прыстойнасці кінуў піцік) цяпер пісос б.у.і.і б.у.д..у.т Сасуць!
Хто падкажа, дзе зліць? ахах. На самой справе трэба падняць, але буй не дасць, ведаю)
Мож пнг легаси які-небудзь
JackFray, добра. Учора ўжо пасаветаваў)