Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,885 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта х10 – пыл для мяне ўжо і нават х25 таксама пыл
Пасля вываду з бездэпа х60
Я не кажу пра Буй(маладзец), там крыху менш + бездэпы х10.
А Х адразу ўлупіў 60. Не дае спуску. Як адыгрывацца, калі пастаянна многа насыпае з фрыспінаў
самыя добрыя прамо гэта пф у асноўным
Так, раней гуляў, калі адкрылася, а потым яно стала адстойным. Загрузка пайшла не ад правайдэраў, і я плюнуў пасля двух гадоў існавання
а як даведацца, ад правайдэра гульня ці ад казіно? як гэта можна праверыць?
На ПК. Як слот загрузіцца, націсні правай кнопкай мышы і выйдзе акенца і там ніжні радок
Потым у іншым вакне знаходзіш iframe і глядзіш адкуль падгрузіўся слот
На тэлефоне будзе ў радку адраса паказваць
Для праверкі вось:
https://www.sportsbetting.ag/promotions/sports/dollar100-risk-free-player-prop-bet ставка без рызыкі да 100 долараў з вейджарам 6. кантора супер
sportbet.one стаўка без рызыкі да 50 еўра. сам правяраў. вэрыфікацыю не патрабавалі.
усё ў крыпце і ананімна. дарэчы, стаўкі там дэцэнтралізаваныя – сапорт сказаў. я не ўнікаў. але бонус непаганы. можаце вілкаваць – узяць сябе і сябра па 50 еўра папоўніць і уеб-аць на супрацьлеглыя зыходы і потым атрымаць вяртанне сродкаў на акаунт, які прайграе.
1 акаунт на 1 тэлефон рэгайце-яны адразу вылічваюць і адпраўляюць акаунт на праверку гісторыі гульні да 14 дзён.
Дзякуй, паглядзім.
ляя, чел, ты не мог адным паведамленнем усё гэта напісаць? а так дзякуй за наводку
проста ўспамінаў усе нюансы.
сёння задэплю і паспрабую, дарэчы я так зразумеў гэта дзве розныя бк, у тым, які ты кінуў я не знайшоў акцыю «ставка без рызыкі», там ёсць криптабонус на 100% і звычайны на першыя дэпазіты і вэйджар на іх х 14
тут ёсць розніца ў выбары дэцэнтралізаваных і звычайных ставак?
гэта 2 абсалютна розныя канторы. першая патрабуе верыфікацыю а другая не.
я гэтым не замарочваўся
дадумаўся праверыць, што гэта за бк, зайшоў на трастпілот, а там усе кажуць, што гэта ашуканцы, шмат кінутых людзей, раю ўсім не ўносіць туды дэпазіт. магчыма камусьці вывесяць, але ў водгуках усе кажуць, што гэта скэмэры
Правяраў у криптобоссе микрогаминг?
Не. А які сэнс правяраць, калі даволі даўно закрылі провайдэра ў Расіі
Я вось у Endorphina гоню ў Буе і нарм, хоць падгружаюцца слоты з іншага сервера. Проста народ гуляе і аддача ёсць у слотаў. Так што скрыптавыя, паўскрыптавыя(назавіце як хочaце) казіно залежаць прама ад колькасці гульцоў🙂
Што ты там успамінаў?! Не адзін форум ужо заспаміў гэтай куйнёй
lucky7even Спіны налічылі.
калі я правільна праверыў, то вось:
я так зразумеў, з гэтай спасылкі запускаецца слот, бо ў укладцы document ёсць гэтая спасылка і ў пачатку спасылкі ёсць прыстаўка launch, што азначае запусціць, і ў спасылцы ёсць назва слота, які я запусціў, але сайт, з якога запускаецца слот, не ад Microgaming, а нейкі іншы) магчыма, я няправільна правяраў, у такім выпадку хай мяне паправяць
Ім трэба было назвацца Скриптобосс😁
А які максімальны вывад з іх? І як увогуле ў іх з вывадам справы