Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,951 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тая ж бяда
Рубль перастаюць падтрымліваць,як валюта,усё астатняе застаецца без змен.За 4 гады ні разу не карыстаўся на Бинансе рублём)
Мяне ўчора выратавала ад додепа адключэнне інэту, вось як бывае, галалёд у нас жорсткі, наш і без таго дохлы інэт зусім не вывозіць погодных умоў… 😁
гелемараўская шарага сёння прама расшчодрылася, гэта яны так на дэп заманліваюць…😁
учора на стрыме ў аднаго стрымера атрымаў 3 бонус кода ў казіно , mers, kent, daddy , па 500 р , сёння вырашыў покруціць , з трох бездапаў выпала толькі адна бонуска і то на 3х , такое адчуванне што сетка казіно котаў выкруціла ўсе слоты ў нуль ))))
Усякае бывае. Я адзін раз у котах з такім промікам на касар у Амулеце ад пнг х5000 поймаў
З 20 фс што далі ў рамэнбет накруціла 2 еўра. Зайшоў у мінотаўра, х320 дало па стаўцы 10 еўрацэнтаў. Потым куды не хадзіў па слотах усюды жор, ніводнай бонускі не выпала і па лініях слабавата вельмі. Не ўдалося адмыць.
Айсовбет цікава скоро вернуць у Расію халодала шляпа пафіксіная і Пуш вярнулі б
Дарэчы падкажыце слоты з функцыямі
Хлопцы, падкажыце промо-коды – адыгрыш з бонусных сродкаў! Калі ласка
тут людзі ў казіно гуляюць думаюць што павінна заўсёды даваць , з 30 спінаў спакойна 0 можа даць або пару рублёў) а ў вас здзіўленне прама дах , спусціцеся з нябёсаў
![]()
Медыя ад удзельнікаВывёў з гэтага прама 5500₽
да бляха муха, колькі можна ў бездэпах срач ўстраваць, паз…бала уж
у якімсьці стагоддзі, нешта пасыпала
Нядрэнна так у раменбет дало с20 бездэпазітных
![]()
Дзякуй адыграў і падняў да 40000
За што там давалі раменбет фрыспіны? У мяне як-то пусто, дэпы былі, вывадаў нуль адтуль (рандомна ФС, мабыць, налічвалі
не ведаю, на пошце віселі, дэпаў не было
Паходу ў каго дэпаў не было😂
яны без дэпазіту выводзяць?
не ведаю бро хутка даведаюся) напішу
Ананалагічна, ні лістоў, ні ў акаўнце, паходу тым, хто дэпіў, яны не даюць…
Дэпазітаў не было, таму яны паўтарылі. З першых фрыспінаў вывадаў не было. Так, мне даслалі ў 10:39
З гэтых не ведаю, адыгрываю на Book of Dead. 0.80 дало, падняў да 8