Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я спрабаваў і на Play’n GO, і на Endorphina. Поўная хрэнь, аддачы няма
Ну паспрабуй новы слот, здаецца насыпае
Як вы ўвогуле верыфікацыю праходзілі, нейкі квест – фотак 5-7 адправіў (засвечана, размыта ) хаця праглядаў усё, быццам чытаецца. Папрасіў на пошту даслаць касячную фотку, каб пальцам тыкнулі ў нечытальныя месцы, адказалі – гэта немагчыма
Я некалі даўно проста адправіў паспорт і ўсё, без ніякіх селфі і т.д…
І ўсё, дзякуй Богу, пакуль не драла больш.
Платформа не зусім працуе
Х, vavada, booi, Redstar ,да, тут выйграць можна канешне ж! 👍👍👍👍 Роялаўскія я б іх таксама не выключаў, час ад часу яны бываюць лепш за ўсіх даюць, ну а потым відаць адключаюць:))))
Я ў Соле быў нядаўна, усё нормалёк🙂
Добрая аддача на Эндорфіне
Раз гэта самая абмяркоўваная тэма, навошта мне навязваць “Бясплатныя кручэнні” у букмекерскай канторы (Cryptobetsports), калі яны пакуль самі сумняваюцца ў іх. Дарэчы, адказ у працягу паўгадзіны
У криптобетспорте тры разы вывёў з фрыбетаў па пяцёрцы, агульная сума выйшла каля 100 еўра, у выніку адрубілі ўсе бонусы нават на дэп і коды на фрыбеты.😁 так што выціскайце з фрыбетаў па максімуме, пасля трох вывадаў казка заканчваецца
А на раменбет ужо не даюць халявныя 10 спінаў што ль? экстра кэшбэк далі
З аднаго б выжыць🙂
Пасля 1 вываду казка закончылася. Сказалі дубль, у падтрымцы маўчаць. Уласна кажучы, сметніца яшчэ тая. Да тут на сайце на іх ёсць скаргі, прычым сумы немалыя.
выжыванне залежыць ад таго, што з першай стаўкі занясеш. а там на аўтамате, і перад Новым годам зараз са спортам будзе туга.лінія голая
Кантора мне падабаецца, але з бонусамі пакуль сыра. як кажуць🙂
Ёсць глюкі на платформе
Відаць мне не відаць вялікіх кэфаў у спартыўных спаборніцтвах. Я ж ведаў 92.4% што яны сдуліся ў апошніх гульнях Манчестер Юнайтэд, але ўсё роўна паставіў як дурэнь на нічыю. (Слова выдалена сістэмай). Борнмут зрабіў у тры ачкі. А я нічыя, гэта смешна. Стаўка перад пачаткам матчу ўжо была папярэдне вызначаная ад 4 з паловай з капейкамі на нічыю або перамогу Борнмут(тоже 4 з хвосцікам)Кэф 4 з хвосцікам. Хто б ведаў.
Манчэсцэр Юнайтэд на пенсію пара. Што ні Гульня – адно расчараванне. Як у дзіцячым садку, з павагі да каманды глядзяць футбол
Маё любімае казіно 🎰. Sol і фреш. Што цікава, у Sol дае часцей і стабільней, а фреш радзей, але ўсе топы ў розных гульнях, якія я лавіў, былі менавіта ў фрэшы:))
У Sol слоты паводзяць сябе больш стабільна, быццам не падробка са стрэлкамі
Новы пазлавы слот на Endorphina ўжо ацаніў, ці не паспеў яшчэ🙂
Суперска грае кста
Так англічане ўвогуле 👎👎, не люблю. Па мне – нямцы, італьянцы, галандцы👍👍👍 ну калі браць Еўропу!
Шмат яны чэмпіянатаў свету выйгралі, англічане! Калі першы не лічыць! Толькі клубы больш-менш. Вядома, многія са мной не пагодзяцца.
Ёркшыр? Гэта ж усходняе графства. Лідс, напрыклад
Так зараз паглядзеў. Поўная назва “Lancashire and Yorkshire Railway” – “Ланкашыр і Ёркшыр Рэйлуэй”. Гэта значыць, назва чыгункі. Як у нас, напрыклад, Заходне-Сібірская чыгунка, куды ўваходзіць некалькі абласцей з вялізнай тэрыторыяй. Гэта значыць, сама назва графства Ёркшыр да Манчэстэра ніякага дачынення ня мае. Так і зразумела. Там топ гэта “Лідс Юнайтэд”.
Я не пра гэта. Той рэгіён называецца Big Manchester. Проста здзівіла, адкуль там Ёркшыр узяўся. Гэта зусім розныя рэгіёны. Геаграфію ж ведаю)
а ў Буй можна ў чаце бонус выпрасіць?
не актыўваецца чамусьці, ці праз чат трэба?
хз, без чата актывавалася, ды там па 0.02 забіце