Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,852 Адказу
|
623,508 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а пытанне было ў гэтым ???? 🤣
Джой, х казякі няма яшчэ промікаў для дэппераў?
Занадта рана яшчэ – зайдзі праз пару-тройку гадзін)))
а ў раменбет таксама можна промікі выкарыстоўваць гэта ж ад фоша казіно?
Я гэтага не ведаю) бонс казіно таксама з гэтай сеткі, але нешта не бачыў прамо для яго
як у ramenbet адбіваюць, незразумела 😀
Вось там усё і стане зразумела… дзе адбіта ці неадбіта альбо выключана… Або пытанне ЯК УВАГУЛЕ МОЖНА АДБІЦЬ?))) Ну гэта ўжо справа выпадку. На каго нарвешся)) Але адбіць можна тэарэтычна, але на практыцы– у адным выпадку з ста…
Ну ўжо не з сотні))) з 20-ці 30-ці хоць…
ну вось у криптобоссе дакладна 1 з 100 я адбіў)) да ўсе гэтыя шарагі нацэлены на зліў балансу, rtp не відаць ні **я**
Прачтаў пра бонс казіно,тут у аглядзе,скаргі не вырашаныя і водгукі,адразу перадумал класть туды грошы))проста 200% спакушальна канешне,але зноў жа там нічога не адмыеш
нармальная казіначка, дэпай і не хвалюйся пра вывад
па выплатах – па-рознаму ў мяне ў ім бывае
ChaosCrewII-JINC3M6EIINEK x
ChaosCrewII-FNY6JMOVTPH32 joy
20 фс па 20 руб ваґер х10
А я як той Ёжык, які плакаў, калоліўся, але працягваў тра-хнуць кактус, зноў я задэпіў 1к у джой пад стаўку без рызыкі, у лайве за 6.4. браў Аталанту, натуральна цуду не здарылася – яна сорамна прайграла, потым па традыцыі сабраў паровоз на НХЛ, які зьехаў з рэйкаў на трэцім мерапрыемстве… Пачакаў промік, калі-небудзь я ўсё роўна ў іх выйграю і зраблю выснову! 😁
30р у джой спіны навалiлi хз. дзе цяпер адбіваць 😁
а колькі дэпазітаў для гэтага трэба?
і на якую суму
колькі памятаю – проста любы дэпазіт паміж кодамі
да ўвогуле няма ніякіх касякоў ужо столькі часу ў ім гуляю і выводзяць хутка мне падабаецца
У мяне таксама не было чамусьці(
Адзін тыдзень не далі,на наступны пачалі даваць
У іх што абмежаванні па колькасці актывацый ?
Адгадайце назву слота, дапішыце “-JINC3M6EIINEK” і атрымлівайце 20 ФС з вагерам 10 прама зараз! Паспяшайцеся, колькасць кодаў абмежаваная!
*Адзін промакод актывуецца толькі пасля дэпазіту
Задэпаваў у Буй казіно з Літка(Payeer) зліў наўмысна. Можа потым бездэп актывуецца:)
так трэба задэпаць,падняць вывесці,і атрымаць яшчэ код потым ))
Промікі звычайна ж па серадах былі ?)што то не бачыў сёння )
якое дно гэты раманбет, я проста ў ахуi, бонусы па х5 х10 даюць, прычым у любым провайдары, можа ў мяне ў сетцы джоев гэтых ртп зьменшылі на акке напалову)) я проста мульціў у джое калісьці, у ім таксама ў мінусе заўсёды, 1 раз выводзіў капейку.
Я вось думаю мульт запіляць на раманбет гэты іпануты, з чыстага жалеза паіграць, паглядзець што як
Не толькі ў цябе аднаго я ўжо зліў 3600+16000+12000+4000 і таксама без шанцаў хоць з джоя выводзіў не раз(