Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,818 Адказаў
|
622,090 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мяне ўжо налічылі трэці пак, відаць так і ёсць, ты правы – залежыць ад часу актывацыі, так што чакайце ) дэп першы деп пад бонус 200% і фрыбет выдалі як і многім з трабламі, і на лайв-гульню бонус быў і монитрейн бонуска.
За першы дэпазіт пад прывітальны бонус.
а я то думал, почему у меня вчера там опять фриспины появились, понял, спасибо, буду надеяться что хоть один получится отмыть
Што тут трэба актываваць, каб атрымаць фры?![]()
я спачатку актываваў фрыспіны пры дэпе, потым пасля депа, пры ўваходзе ў любой слот мне прапанавалі яшчэ адсоткі, у выніку некалькі бонусаў было ў запасе, і потым на наступны дзень нарахавалі яшчэ 50 фрыспінаў, я іх адыграў, паглядзім, сёння нарахуюць ці не
Я депаў пад 200% косар, упала 3к агульнае 75к мыць, далей пры загрузцы слота выйшла паведамленне тыпу выберыце бонус – тыкнуў ужо і не помню які і далей працягнуць гуляць вейджар не памыў забыў і забіў на казіно, на наступны дзень зайшоў гляджу і ў лайв 500р як у цябе на скрыне без депа актываваў, пасля спорт фрыбет актываваў былі траблы, але праз суткі атрымалася актываваць, потым убачыў бонуску манитрейн 3 віда па 5р, і 50 фрыспінаў у дог хаусе, як аказалася яны атрымліваюцца на працягу 5 дзён па 50 фрыспінаў начисляюць і мыць з бонуса вейджар х30, максімум кешауту няма.
Ты яшчэ не депаў? Калі не – то пад бонус 200% депай у мяне так усе з’явіліся фрыкі.
Я 200% актываваў, фрыспіны, і бонуска в Мони трейн з’явіліся потым
Депал таксама косар, у мяне фрыбэт і лайв стаўка за асобны дэп(хз, рандомна яны іх што ці налічваюць, за першы дэп не далі
Дзякуй, пакуль яшчэ не дэпаліў)
Гэта ж атрымліваецца казяка той жа сеткі што джой і ікс?
Так, верна
Боль)
нічога страшнага, для гэтага слота х0-х5 гэта норма😁
Ахахах таксама такое бывала, асабліва ў пушы
ага, і чамусьці часцей за ўсё, чым большая стаўка, тым бліжэй у бонусе да ×0 😊. і гэта не толькі ў мідаса бывае)
бо таму што казява чмошная, што Рамен што Новы Кент, дзве помыйкі дохлых. Стрымэры хоць бы выводзяць, а звычайныя смяротныя поінт сасуць
Ля, вось гэта боль – як цяпер адмываць палову ляма?)))
пачынай адразу па 100-200р кручваць, так так – не не, захоча дык дасць
Вось бы толькі пашукаць які працуе слотік)
палову ляма адмыць не доўга, калі слоты гуляюць нармальна, а ў гэтай шаразе я 440 к стаміўся мыць, так і не адмыў, бонусы па х 10 дае
Усё зліта ў 0)
Народ, хто як-небудзь змог скарыстаць ваўчар на Lightning Roulette у Ramenbet?
У рублях не прапускае, а пры USD не канвертуе((
я проста актываваў яго і націснуў “гульняць” – перакінула ў гульню, рахунак у рублях
Так, актываваў і перакінула, толькі стаўка мінімум 300 рублёў была
Я ж на двойку ўстаўіў 500, накруціла 5 000. Але не адкруціў х20… Абідна, канешне… На спорце таксама на 500 умудрыўся 1550 злавіць, хоць стаўку рабіў “ад фонаря”… Але таксама не адкруціў… У Бонсе, калі пачынаў, то загнаў іх у -75000. Да так дагэтуль тэлефануюць, дэпы вымогваюць пад рознага роду плюшкі)))
У пушы, так, вельмі часта!