Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,861 Адказ
|
624,144 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Але дэпчык ужо прасяць, не памятаю які раз. Потым паглянуць, сказалі. У мяне заблакавалі. Не дэпіў і не выводзіў
Так, гэта іх часовое абмежаванне фактычна дзейнічае з адкрыцця
Дэпазітаў не было, да гэтага ўжо выводзіў з n1bet, актываваў праз чат, адыграў, паставіў на вывад, паглядзім)
p. s.
Рыбалка новая – дала 14 бонусаў, стаўка ад €0.10 да €0.30
А мне ўвогуле яны прад’явілі, што ў мяне мультык, калі я ў чат з промакодам звярнуўся😆😆
У чат n1bet небяспечна звяртацца ,пару тройку чалавек ужо адключылі ад бонусаў,уключаючы мяне)))хотя пару бездэпаў атрымліваў толькі і нават дэп быў
n1 тое ж самае, каля 2 тыдняў таму напісаў у чат «актываваць бонус» і таксама адключылі
Прычым чат? Яны там увогуле ні на што не здатныя, калі толькі не стукануць у тэхаддзел на попрошчаў. Той жа lucky7even мне 2 тыдні запар толькі дасылалі бездэпы па чацвяргах і таксама бонусы адключылі, хоць я не выводзіў і ні разу нічога не прасіў у чаце. Адключылі па той жа прычыне што нібыта n1 мне шмат ужо далі бездэпаў, ты дэпні потым зноў вернем.
Ну н1 хаця б фрыкі нармальныя даюць 30 фрыспінаў па 30р непафрэш
Ты дэпаліў туды? Яны аднаўляюць пасля дэпазіту бяздэпавыя бонусы?
не, я яшчэ толькі 1 раз бездэп узяў)))
Вывялі)
Яны на карту Мір выводзяць?, А то я глядзеў, што дэпазіт з Мір можна зрабіць, а вось вывесці на яе – хз
Сам не спрабаваў паглядзець або ў чата пацікавіцца, па вашых пытаннях можна сказаць, што мы тут усе менеджары казіно)))
нам нават ліст шчасця не прыслалі ці што? што адключылі ад бонусаў🤐
Паглядзіце пошту, можа яшчэ камусьці прыйшло
так гэта выглядае блытана з адной сеткі, што і арго, яго, експлозив – гэта проста памойка, па крайняй меры код на бездеп той самы, як і ў астатніх, чат там толькі адна назва, мёртвы і не рэагуючы, яны даўно загнуліся, вось і шлюць такія лісты ў надзеі, што хто-небудзь ім дэпніць і будзе хаця б ім на цыгарэты😁
Так, так, і зигзаг таксама лісты шле з бездэпамі ўвесь час – коды не актывуюцца, а чат ніколі не працуе))))
не раю там гуляць я як-то гуляў 20к падняў калі паставіў на вывад – мне выдalo памылку звярніцеся ў тэхпадтрымку я ім на пошту напісаў так і няма ні адказу, ні прывітання ад іх гэта было год таму
Я зусім не разумею, чаму яны яшчэ існуюць, калі яны не працуюць?)
да я ж кажу, засталіся бамжы ў канторы, вось і страляюць на цыгарэты😁
у іх нават ліцэнзіі няма
Ну я думаю можно ж у якія-небудзь службы напісаць, каб іх закрыць або не?
іх як-то даўно стрымелі, чат працаваў, усё нармальна было – стрымелі арго, зігзаш, іві, маліна, казіно было такое
гэта было яшчэ за цара панька