Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,841 Адказ
|
622,928 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Betunlim. На ардынар, на любы матч АПЛ сёння. Усяго 100 актывацый, паспяшайцеся. Для рублёвых акаўнтаў.
12TAPL
Казіно cryptobetsport
увядзі прома MANVLIV націсні падпісацца
і стаў на матч сіці лівер
5 еўра фрыбэт вагер х3 ад 1.5 кэф
максвін 40 еўра як звычайна а там хз
Monro прыслалі код STAR за тое, што дэпазітаў больш за 5000
У які век адбіў бонус 116р фрыспіны далі вагер х30, на балансе было 7500р спісалі да 2500р, быў адзін дэп з лайткоіна а вывад на яго ад 4500р мінімальны, гуляць удакладняў у чаце не мае сэнсу тыпа макс вывад абмежаваны адзін хуй да 2,5к спішуць калі працягну гуляць і падніму больш …
На пястрікс вывад ад 1к, раней не дэпіў з яго праверыў паставіць на выплату выйшла паведамленне аб верыфікацыі ў іх там сістэма аўтаматычная тыпа дзве хвіліны часу займае ага амаль гадзіну прайшло а ўвоз і па-ранейшаму там, яшчэ пацікавіўся ў чаце пацверджанне месца жыхарства, прапіску скрын загружаць выпіску з банка або pdf файл там не бум буб шаблонам адказвае пішыце туды дае адрас пошты, мы кажам тэх аддзел не верыфікуем і не ў курсе што і як, вакуе шчыра не чакаў ад іх думаў топ казіно з-за 2,5к квест уладкавалі, напісаў адправіў усё неабходнае таксама ціша, пацікавіўся на пястрікса змогу вывесці не ўносячы дэп скрын асабістага кабінета з дадзенымі адправлю, не, нельга дэпайце для прывязкі мінімалку 1к і натуральна вагерыць х3 і адну паінт чакаць пацверджання верыфікацыі..
Мае я такія качэлі 😁 хз іх вартым казіком лічыў .
Гэта ладна з бездэпа адыграў, учора ў joinus у FTN 5 дэпнуў з бонусаў адкруціў кудзёву вагер х35 таксама на балансе было больш за 85 у выніку спісалі да 5 то бок 100% за дэп і не больш, раней увогуле ў іх быў макс 1FTN бонус за дэп і неважна якую суму дэпаш 10 ці 100 FTN .
даўно пара зразумець, што гэта помыйка з помояк, скур.вілася
У мяне не працуе
далучайся: botcode
Як доўга стаўка на. Cryptobetsport разлічваецца?
Я таксама задаюся гэтым пытаннем. Падтрымка нейкая тупарылая. Грошы на баланс не ўпалі, аператар кажа вейджар х5, кажа мой ідзі. Хоць у ўмовах наогул х3.
Upd. Толькі што ўпалі на бонусны. Але аператар сказаў вейджар х5.
ужо ўпалі, і ўтыкнуў на іншую падзею
Нічыйка зайшла віншую! Была думка таксама паставіць, не паверыў у Ліверпуль 🙁
Хз як у ўмовах, але тут, што ТС скінуў у бездэпах прапісана быццам х5.
“Патрабаванне вэйджэра x5 для бонусных сродкаў”
Разлічылі адразу, матч яшчэ не скончыўся. А вагер у правілах неправільна пазначаны, на самой справе Х5.
Скажыце Сол казинак у мяне аднаго заўсёды тупіць?граю на ПК
З тэлефона заўсёды жудасна тупіць
20р па гэтым кодзе даў гавнослот.
І тут шалёная бонуска на кавунах)
Так, у ўсіх роялах тупыя сайты і прыкладанні
Атыграў вейджар па фрыбеце ў Cryptobetsport. Хто ў курсе, ці патрэбны дэпазіт і верыфікацыя для вываду 40 еўра?
На іншым рэсурсе пісалі, што трэба дэпазіт 5 еўра, а верыфікацыю не прасілі, хз удакладні ў падтрымцы лепш
Зараз напісаў у падтрымку, нічога пра дэпазіт не сказалі. Верыф не патрэбны калі менш за 2000 еўра здымаеш.
гэта табе яшчэ нармальна насыпала
На будучыню, можа каму спатрэбіцца па cryptobetsports.
Учора аператар сказаў дэпазіт для прывязкі акаўнта 10 еўра(мінімалка з лайткоіна 5 хоць), я хацеў 10 заплаціць, каб напэўна ўжо. З камісіяй выйшла крыху менш за 10 еўра, упала на рахунак. Вейджар яшчэ ў іх Х1 на дэпазіт, пра гэта ўчора падтрымка не сказала, але і йух з імі ўжо. Атыграў гэты Х1, яшчэ +5 еўрасоў зрабіў. Але доўга вывад на крыпту, ад 1 сутак да 2. Гэта словы падтрымкі.
Прывітанне, што там добрага даюць?
што слот увогуле дно?а я гляджу ретрыгеры ёбашаць як з кулямёта,думал зараз х 1000 можа дасць,спіне на 60 зразумеў што памыляўся
ад роялаў не было пакуль кодаў за дэпазіты ў лістападзе?