Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне пасля вываду з прома проста не працуюць любыя іншыя промкі, актывуюцца, але на балансе іх няма. Раней, калі так сама актывоўваў прома, мог адразу з 10-ці падрад выводзіць, а цяпер проста нуль, патрэбен дэп, без дэпу ўсе прома міма.
У тэлегe знайшоў, стримы не гляджу
Учора якімсьці цудам выхапіў 3 праміка па 5 еўрыкаў у котаўскія прыблуды, гамма, дзіды і кошатіна, у выніку я нават нідзе не паіграў, ні бонусаў, ні сыгровак, самая кончалыжная сетка з усіх зараз на РУ сегменце, гэта імха. Але каб так, не адзін правайдар, не адзін слот нічога не даваў, гэта толькі ў гэтай сетцы, дзе аддача слотаў на ўзроўні плінтуса, як можна ў здаровым розуме і цвярозым розуме ўносіць туды дэпазіты, я не спецыяліст, але думаю было б нядрэнна стварыць тэму кшталту – самыя жадныя або самыя «жручыя» казіно РУ сегмента, аргументваць усё гэта RTP слотаў у іхняй сетцы, для параўнання прывесці сярэднестатыстычны, яшчэ вагеры, шмагеры, а то ёсць ТОП казіно, а вось антитоп няма…
Не ведаю ,не ведаю я і ў Котах з прома вывеў 3000,з Дедди з проміка вывеў 2000,хаця напісана было 1500.Так што каму як.
У бою можна на бонусны баланс гуляць, нават паставіць галачку ў параметрах слотаў гуляць на бонусныя і жгі 😁
Там на самой справе банкрол практычна на нулі. Іншымі словамі, граеш сам з сабой)) Наплыву няма, ды і люстэркі (зеркала) мяняюць як ерчаткі (тыпу народа тьма), а па факце выйграць, канешне, можна, але трохі і нечаста.
betmaximus дае 30 фрыспінаў на LEGASY OF DEAD WAGER 35 MAX WIN 100 EU.казіно плаціць- сам правяраў месяц таму
Падрабязней можна? Рэгацца з якога-небудзь рэсурсу трэба? ці просяць за рэгу? і спасылку.
І іх 3 – у якіх менавіта казіно
Так проста зарэгістраваўся і далі
betmaximus кропка win
Усюды пішуць,што 10 фрыспінаў толькі.Праз які рэсурс 30 фрыспінаў даюць?
Напрамую зарэгістраваўся, далі 30 фрыспінаў без кодаў і спасылак
Дык ніякіх спасылак і кодаў не трэба, далі 30 спінаў , толькі што, насыпала 15 цэнтаў
Усё паспяхова зліта
Спробуйце код LEGACY30
І так – там змяніўся ўласнік, зніклі ўліковыя запісы, як цяпер з выплатамі – хз, але летам хутка плацілі і слоты добра ішлі.
ты, відаць, браў перад гэтым код, таму зайдзі ў бонусы і са старога бонуса прыбяры галочку, пастаў на новы бонус, будзеш мыць з новых бонусных
Дакладна, там жа яшчэ галачку на актыўных бонусах можна мяняць)
betmaximus кропка win Теж далі без праблем 30 фс. Насыпала 6,30 даляраў. паспрабую адмыць))
толькі што зарэгістраваўся, на бонусным балансе 10 еўра, гэта ўсім за рэгу так?
яшчэ і фрыспіны ёсць, а дзе там глядзець шкалу адыгрышу? а ўсё, убачыў шкалу
Дзе думаеш мыць ??
1000x паставіла ў канцы)) як адмываць гэта))
![]()
Спіны далі 70 цэнтаў, зайшоў у пнг. на апошнім пракруце злавіў сыгроўку 45+ цэнтаў, гульня тупа напісала эксіт і на балансе нуль, перазаходзіў – 0 на балансе, не залічылі выйгрыш, карацей такое сабе заклад
ОГО
Што там па правілах- колькі максбет пры гульні на бонусныя, які максімальны вывад пасля адмывання вэйджэра?
Па слотах спакойна пахадзі, па 0.5-1 $ можа пачне валiць бонусамі. А потым паднімеш стаўку па 2-3$ – адмоеш за гадзіну.
Дык ужо нідзе))) Там слотаў не відаць. Давялося на агул як слепы крот, па назве. Не зрослася, да хрэн з ім.
Я ў Amatic усё зліў навошта-то …