Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,141 Адказ
|
642,235 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
5 депаў, ні аднаго вываду) і RTP там зніжаны
Ура🙂
ты што там пахмелiўся няўдала?
неее,гэта не з промо,таксама як то зайшоў і такі бонус вісіць ,а ніякае промо не ўводзіў
столькі бонусаў брала на гэтай тыдні і зусім нічога не было, нават бонусікаў не ўбачыла
Кароч, табе да гэтага чалавека😁
@feya_line
а навошта мне да яго?
на акі проста віселі не промо лістоў не было
Пакажы бонусную гісторыю і там адразу будзе бачна, хто і што ўводзіў апошні раз, а гэта прома стрымера, як я разумею, на 5 еўра ён, калі стрымить, раздае….
да ладна, бачыш у нас двух так было, значыць гэта проста дзіча нейкая была, у тым сэнсе што без промаактывацыі гэтая акцыя ў бонусах вісела
Мне таксама прысылалі, за 3 месяцы пасля рэгістрацыі, паглядзі ў дасягненнях зразумееш
Мне таксама прысылалі, за 3 месяцы пасля рэгістрацыі, паглядзі ў дасягненнях зразумееш
калі промікі будуць ?☺️
Я выводзіў некалькі разоў, па 10-16к, здаецца, нармальна выводзяць
Першы дэп 1к, вывад 6к, вывелі нават хутчэй чым з покердома
Cryptobetsport выводзіць? Хто выводзіў, былі праблемы ці не?
для Расіі сайт не працуе
штосьці спрабаваў – нічога. А пад якой краінай ты заходзіш?
сацыялька плюнула ,раз у год такое бывае, за 6000 балаў купіў кола
З АВРОРАЙ звязвацца нікому не раю. ПАЎНАЕ ФУФЛО!!!! Калі хто нахваляе, то гэта па любасу крот на форуме.
З АВРОРАЙ мець справу нікому не раю. ПАЎНАЕ ФУФЛО!!!! Калі хто хваліць, то гэта па-любому крот на форуме.
З Расіі не зарэгіцца🤷♂️
Яшчэ ні разу не трапіў на коле на бабкі
Вось, калі думаеш, што я засланы казачок, але ў жонкі 3депа ў нікуды))
Гэта тыпа паказчык?))) Я на цябе і не думаю зусім, ды і на іншых, але кроты на форумах былі, ёсць і будуць. А тое, што ты вылажыў, толькі прыемная выпадковасць, як і на іншых ВулкАнах і Селектарах, у якіх па буйнаму нічога не выцягнеш. А так, калі будзеш гуляць далей, то ўсё пакінеш і яшчэ даплаціш. Дастаткова звычайная замануха, не больш за тое. Увогуле ў Расіі (для даведкі) у анлайн-гэмблінгу поўная лухта і суцэльная фігня, бо жывуць адным днём. А там, дзе можна рэальна занесці і вывесці без праблем, па пальцах можна пералічыць. Хочаш праверыць?))) Прайдзі шлях лудомана са стажам, і ўсё стане зусім ясным і зразумелым…
Ну мне ў туриках на адзін акк стабільна капае, за пару тыдняў 100 еўра ўжо ўпала, у асноўным фтн. Другі акк зусім мёртвы, ні разу і нічога.