Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,107 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Код при рэгістрацыі ўводзіш( voodoofirst) ,піша няправільны фармат!
Там увогуле пры рэгістрацыі ў рамцы кода дэфіс стаіць! Перапрабаваў па-рознаму,нікак не катіць.
Брат, ты лепш правер Гаму. У мяне ў аку вісела 60 фрых з бонусным адыгрышам
Нічога няма:(((( Як вісеў 11 бонусаў, так і віснуць, якія першыя і г.д. …Я туды ні разу не дэпаў. У Котов часам гуляю, дадди дэпазіцік рабіў, а ў Гаму неее пакуль.
Нідзе халявы няма,бабкі скончыліся,а спаць не хочацца!
GetX код 1H20R 20 руб. Пакатай у Эндорфіну. Гэта тыпу Зумы шаражка
Дзякуй 👍👍👍
Рэбята, ужо трэці месяц абломліваюсь па суме дэпазітаў у роялаўскіх казіно!
Ёсць коды ад якіх-небудзь з іх? Я бачыў тут на Volna выкладвалі.
Або яны адсеклі ўсе гэтыя бонускі.
ток калі па стрымерах якіх-небудзь шукаць, на бонусы па-за акцыямі яны занадта скупыя
Я не тое маю на ўвазе! Я маю на ўвазе бонусы ад сумы дэпазітаў,ежемесячныя.
а, ну па інфе ад сапа на SOL будзе 31 кастрычніка, па астатніх хз
ад prosper ліст быў 10фс у solar king. Выпала бонуска, накруціла 13 € , а на баланс не залічылася) проста гавніна, канешне, а не казіно.
у мяне guest падарунак атрымаў, (fsза сво)
Падарунак атрымаў, а карыстацца можаш? Я таксама атрымліваў, але гульні недаступныя.
адыгрыш рэальнымі грашыма
Ад joinusbet прыкладна 3 гадзіны таму прыйшло паведамленне: Фрыспіны на гульню Hot Hot Halloween ад Habanero
У акаунце пусто было, у тг падтрымку звярнуўся сказалі ў працягу дня залічаць, так што маніторце аккі .
Ага цягам дня)а ўжо вечар))
Тое самае, чакаю ўжо 5-ю гадзіну нічога не налічылі
у мяне тое ж самае, у тэлеграме бачыў пост у іх
пачалі зарахаванне фрыспінаў правярайце акаўнты
Так, ёсць, ужо залічылі, вісяць на акке, напэўна такія ж капейкавыя яшчэ не круціў, не ведаю стаўку, колькасць.
На безрыб’і, як кажуць, і рак рыба, улічваючы тое, што пару разоў адыгрываў нейкім цудам і выводзіў без асаблівых праблем.
У Попкінуса змянілася бонусная палітыка? Раней не давалі вывесці больш за 2 разы запар, калі юзаеш чыста бяздепы
а ў мяне яшчэ пусто)
Яны выводзяць без дэпазіту???хацеў учора дэпнуць лайткоінам так мін дэп 20000 я яшчэ ў тг пісаў у чат гэта )
Я перыядычна дэпаю туды, асабліва ў апошні час з сацыялькі, калі заношу ў FTN крыпце, па гэтым мне без усякіх праблем выводзілі – не ламалі мозг па тыпу макс 1к вывад або ўнесці тую ж суму бонуса і адкруціць хз хоць 3-5 і г.д.
Невялікія праблемы ўзнікалі: вывад не заўсёды з першага разу апрацоўваюць, былі адмены, але пасля чарговай заяўкі на выплату апрацоўваюць даволі аператыўна, макс гадзіну .
Аткруціў ужо і зліў ) 25 фрыспінаў па 2р, але злавіў тыпа бігвін 85р усяго дало .
Першы вывад толькі пасля званка калі нічога не змянілася і хутчэй за ўсё запатрабуюць верыфікацыю.
Хз валюта ў крипце FTN нават калі з лайткоінам папаўняць мінімалка ўсяго на дадзены момант: 2FTN≈226.11р.