Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,048 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Толькі зарэгістраваўся, вагер х35 ужо зрабілі і слот памянялі хз індывідуальна мне ці ўсім фрыспіны выдалі ў Charms Treasures , відаць стаўка большая чым у бонанзе па 0,25€ слот яшчэ тое гамно) або я ” фартовы ” за 50 спінаў па 0,25€ дало 0,48€ )
ёсць у каго на ваваду промікі па х3?
Той жа слот быў, і вейджар таксама такі Х35. Так што не хвалюйся)
Толькі прачытаў, што дало табе капейкі. Абідна аднак, але яшчэ залічаць фс, павінны. Пазней.
Ну хз у пасте ТС інфа зусім іншая, я па чым купіў – за тое і прадаў ) думаў, можа што змянілася, скінуў каб былі ў курсе, а так поўны спакойны як удаў ) свае 0,48€ зліў за пару спінаў )
Не ў курсе які там вэйджар? Х25 адкруціў, але кэш па-ранейшаму на бонусным рахунку. У падтрымцы наогул тупяць, яшчэ і пра ліст на пошту пытаюцца?
Так, у пасте іншая, на спайсі таксама. Як зарэгістраваўся, зразумеў, што ўмовы памянялі.
Можаш у лс кінуць прома ?
так, пліз, калі не складана і мне, ніколі таксама не карыстаўся
Юра Гагарын, звяртаюся да цябе, той, хто кідае прома на вавада нібыта х3 за свае, кляс, калі б яны сапраўды былі х3, усе коды я перапрабаваў, там вагеры пачынаюцца ад х10, сэнсу ад такіх спінаў зусім няма.
Буду кідаць скаргу на кожнае тваё паведамленне, хопіць падманваць
Надаялі вы ўжо, паважаныя таварышы-лудоманы, са сваёй Вавадай. Стварыце новую тэму пра бонусы Вавады і кідайце туды тых, хто там гуляе🙂
Яны былі х3 усе, я сам іх выкарыстоўваў, адкручваў і выводзіў. вавада пафіксіла і зрабіла х20 відаць з-за абюзераў. Промікі сапраўды былі годныя. Потым прыходзяць такія, як ты, з 5 паведамленнямі за паўгода і мінусуюць не разабраўшыся, пішуць нейкія скаргі і г.д. Увогуле ападае жаданне што-небудзь кідаць з-за такіх, як ты мінусістаў. Як кажуць, не рой іншаму яму, сам у яе ўпадзеш. Урэшце проста перастануць што-небудзь кідаць і ты ўвогуле перастанеш сюды заходзіць, бо халявы ўжо няма.
ну окей, пытанняў нуль, так хай піша, што яны ўжо не х5, а вагаліся ад х10 да х30.
другое – якая розніца колькі ў мяне паведамленняў і як гэта ўплывае на мой пасыл?
трэцяе – я яшчэ нікого не мінусаваў, мая рэакцыя на недакладную інфармацыю – адэкватная. Я патраціў час і напісаў, што думаю пра гэта, іншы патраціць час, не напіша. Ад каго больш карысці, ад маўчуна ці ад таго, хто зробіць карэктную заўвагу?
Мой каментар камусьці дапаможа зэканоміць час і не траціць яго на ўвод кожнага прома ў пошуках х5, як гэта зрабіў я.
Ты кажаш, што карыстаўся, адкрычваў і выводзіў, я вельмі рады за цябе, але якая мне розніца, што было ў мінулым, калі есць тут і цяпер?
Трэба даносіць інфармацыю дакладна, а не ўводзіць людзей у зман дзеля нейкай сваёй выгады (не сцвярджаю, а мяркую, магчыма ён з гэтых промаў працэнт мае, хз)
х3*
Дык напішы адэкватна, што промік і ўжо не х3 і ўсё, прэтэнзій не будзе нікога. А ты як напісаў? З нападамі, быццам табе нешта павінны. Тут дзеляцца промамі, прайшло ў цябе – значыць цудоўна, не прайшло – ну і добра.
Былі прамо ў суботу болей за 10 шт з х3 вагерам на Ваваду. Усё нармальна адбівалася, затым, відаць, сапраўды хлынуў паток лудаманоў і прыкрылі лавочку, шкада, канешне.
Паважаны, такі бред нясеце, колькі вам ад нараджэння? Вам чел кінуты халявныя прома, якія мелі атыгрыш х3. Адзін я атыграў, іншыя ўвёў х5-10-30. Усё халяву абрубілі, чалавеку плюс у карму за падгон, якія да яго могуць быць прэтэнзіі? Яму што, казіно будзе пісаць, калі зменяць умовы бонуса або з якой прычыны ён перад табой у чымсьці вінаваты? Ты не паспеў скарыстацца шанцам, які быў дадзены, да чалавека якія прэтэнзіі – чытаю і здзіўляюся…
Хто гуляе так і сяк у казіно – гэта рэальна, лічы, халява, яны яшчэ доўга жылі па мерках бонусаў, цалкам згаджаюся з трыма вышэй форумчанамі, што напісалі паведамленні.
Я сам нармальна павялічыў баланс за кошт гэтых бонусаў х3, але ўжо па сваёй дурнасці не спыніўся ў час і ўсё зноў вярнуў вавадзе .
Трэба хоць раз у дзень заходзіць на форум,і ўсё паспееш.Калі часу няма,то нават я не паспяваю на плюшкі)але імкнуся заўсёды заходзіць на форум.І не трэба абражацца ні на кога.
А не падкажаш хаця б некаторыя нікі гэтых стрымераў? А то ўвогуле ў іх не шарю. Прамокод проста прасіць, мяркую, што гэта ўжо занадта)
Фізы промікі рассылаюць, індывідуальна хутчэй за ўсё, хз.
А ты даеш, бро, часам жару. Заходзь на YouTube і ўвядзі ў пошук стрым казіно***. Выбяры фільтр «сёння»🙂
Мне здавалася, што іх там вялізная купа) І бегаць па іх не самае вясёлае занятак)
У тэлеграме не хутчэй будзе знайсці спасылку на стрым🙂
У абарону магу сказаць, што на момант публікацыі яны сапраўды былі з вейджарам х3!
Затым проста, хутчэй за ўсё, па заканчэнні пэўнай колькасці актывацый, Вавада ўключае больш завышаны вейджар. Таму юзер не вінаваты))
Проста: расце попыт, расце і вейджар!
Выбрачна больш за дзесятак актываваў, усё астатняе ляніў рабіць – усюды было х 3, праз дзень ужо х 20