Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,222 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
прагмат не даступен у нас, хоць не ва ўсіх казіно, ёсць выключэнне, мне праз сапорт налічылі ў іншым, насыпала 2 баксы. з капейкамі, зліта
Можа я не вельмі разумею, але тады патлумачце, чаму ў крыптасосе ў спінах стаўка 10.40р, а пасля іх адразу звычайная прагматавская 8-16, хіба гэта не азначае, што бонусныя раўнды ідуць не з сервера правайдэра? Адкуль бяруцца стаўкі, якіх потым проста няма ў гэтым правайдары? Я, канечне, ні на што не намякаю) Але па-мойму гэта рэальны лохатрон! 😂
Па коду старонкі паглядзі куды адпраўляецца запыт калі круціш фрыспіны
Лютая канеш скрыпцяга.
Слоты вылятаюць, праз спін грошы спісваюцца з балансу. Адзін раз увогуле тупа замест 5,17 баксаў стала 3,17 баксаў, хоць круціў па 10- цэнтаў.))
ХЗ я зліў, але, здаецца, нармальна гуляла)))пакуль іншых бонусаў няма задавольваемся такімі (
Чат там мёртвы, ужо тыдзень вісіць 55 еўра. Ні адказу, ні прывіта.
дзівна, на пошту спрабаваў пісаць?
Ты з джаста гэтага увогуле выводзіў? пачытаў тэрмсы, у іх бонусы забаронены для РФ, Украіны і Казахстана.
Бязкарысна!
не
увогуле ў гэтай чарговай звалцы максімальны вывад з бонуса 25 еўра а не 50 як напісана ў іх гавё…ых правілах.. астатні выйгрыш спісваюць.. з выплатай мурызяць па 2 дні.. паставіў паўторна капейкі на вывад
Ну які ж гэта бездэп тады?😕🤦🏻♂️
ну параўнальна такі ж, як і да казіно Everum, якое публікуецца ў бездэпах, праўда?
Everum за апошнія 3-6 месяцаў, а там 2 тыдні. Вось і ўся розніца.
Так, пра гэта ўжо шмат разоў казалі, нафіг публікаваць вайб і Everum🤷♂️😃
Не, ну базара-зіро🤷♂️😄😄
Верифікацыю папрасілі ці не?
Бачыў нейкі хлопец пісаў, што яму вывелі без верифа за 15 гадзін, у іх зараз відавочна наплыў з-за абузераў
Хто з бездэпа з lucky7 выводзіў? Колькі ішлі грошы на крыпту?
хутка, на верифе могуць морочыць галаву, у мяне прасілі выпіску з банка, у выніку прынялі старонку з адрасам пашпарта
Я ім докі ўсе скінуў, сказалі болей нічога не трэба. Прасілі фота пашпарта з паперкай і каб руку было бачна, аха. Другое казіно такое ж просіла за пару гадоў гэта зрабіць.
Пакуль вісяць выплаты, кажуць чакайце, уручную выплаты пацвярджаюць у іх.
Пытанне такое:З фрыспінаў выйгрыш склаў 40 еўра,адмыў 1635 з лішнім.На баланс упалі ўсяго 4.5 еўра.Хіба не 40 павінны быць?У іншых казіках па-мойму першапачатковы выйгрыш падае?Чат не працуе,Ліст толькі адправіў.
Хлопцы падкажыце нормальны казік,у якім рэальна можна выйграць)
І што можаце сказаць па поводу loft казіно?
Нармальнае.Выводзяць сумленна.Я таксама хачу сёння зрабіць дэпазіт.
нядрэннае казіно, выводзяць за 1 мін
у пачатку лета мяне спрабавалі кінуць на невялікую суму, пасля скаргаў вывелі