Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,363 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Што тычыцца верыфа, дакладна не памятую, здаецца, так.
проста
на еўра смяні паспрабуй, я з еўра рэгіўся
і выдалі ў кода апошнюю літару і ўвядзі ўручную
![]()
Медыя ад удзельнікаПа-рознаму спрабаваў, нічога не выходзіць – можа, у самім казіно ўвесці?
паспрабуй, у мяне таксама як-небудзь праз зад спрацавала, але хз не памятаю як
Не далі. Чамусьці
а ў цябе слоты нармальна гуляюць? паўсюль піша памылку, у ўсіх слотах
блін правайдэра няма, слот не шукае, паспрабаваў ужо тры краіны выбраць – нічога, хто праз якую краіну заходзіць, калі няма слота?
я гуляў у той, дзе фрыспіны G olimpys і ў лерекон ричес без праблем, больш нічога не спрабаваў
Пры рэгістрацыі які з чатырох прапанаваных відаў бонуса выбраць?
без бонусу
так, казіно – лютасць, не пускае праз якіясьці краіны, піша не даступна ў вашай краіне, упершыню бачу, каб такое было, падтрымка, напэўна, спіць, нікога няма
Макс кэшаут 50 еўра калі што
Чаму ты лічыш, што гэта скрыпт, па афармленні платформа адзін у адзін падобная на кэт/дэдди/гама і г.д.
Гэтае казіно падобнае на катаў з гамой і дадди:)))
І так жа як і каты гульні загружаюцца і скідвае,з камп’ютара трэба гуляць…
Dragon888 прапануе 100% на деп без вагера, казіно скам?выводзіў хто? падкажыце плз
пры выводзе -пачатковая сума бонуса, нейкая фігня
скам люты
Я прайшоў рэгістрацыю,хацеў депнуць,яны мяне ў чымсьці «зманілі»,я ўжо калі шчыра не памятаю ў чым,я ў выніку на іх забіў,так і не граў. Усюды пішуць што казіно Г….о поўнае.
блін куды 500 р засуць) адны нейкія варыянты якія -та
Пин ап з пяцісоткі толькі:)))
мне здаецца ў пінапе мой слот leprechaun riches нейкім чынам дзіўна гуляе… аддача слабаватая ў гэтай казюкі
У іх у ўсіх зараз слабавата. Вось я цяпер у гэтым криптобетспорт, было 20$, зліў па 10-20 цэнтаў за 10 хвілін, зусім нічога.
Калі толькі на цуд разлічваць.