Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,691 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Як вы ўвайшлі?Можа люстэрка ёсць?
я праз проксі зайшоў
Ды, але на гэты балік не паграеш) а адыграць на свае !
Вагер х60 і мыць толькі ў іх арыгінальных гульнях, а яны шляпа та яшчэ + мыецца мега павольна. Зліў па-хуткаму, калі рабіць не хочацца. Можна сядзець да раніцы мыць.
можна ўзяць гэтыя бонусы першыя 5 штук-потом адразу іх адмяніць. і перайсці ў верыфікацыі-тады 15 долараў з вэйджарам 1
А якія арыгінальныя гульні, які правайдар? падкажы, калі ласка
Я таксама пакуль не зразумеў, як мыць, у падтрымцы сказалі, што нібыта можна гуляць на гэты баланс, але толькі ў пэўных гульнях, скінулі спіс,. заходжу ў гульню са спісу ўсё роўна не дае гуляць
Скінь у лс спіс гульняў,калі не цяжка,падтрымка жудасна павольная
Мыць у гульнях казіно (не слоты), гульні тыпу crash, dice, plinko, і г.д.
BC GAME мне не далі, сказалі толькі для новых, хоць заданне было і я яго прайшоў
Мда…Шляпа вядома рэдкая,усё што ты пералічыў)
а яшчэ фішка ў тым што там толькі 5 працэнтаў ідзе ад агульнай стаўкі)_ а вагер 900 баксаў такі,ставіш 1 бакс лічыць 5 цэнтаў да 900 баксаў хпвахпавхапхв
Калі былі дэпазіты, то можна, здаецца)
Mr. Hallow-Win! Hotpot, Legend of Hou Yi, Prosperity Lion, Hip Hop Panda, Symbols Of Egypt, Gem Saviour Sword, Hood vs Wolf, Medusa 1: the Curse of Athena, Fortune Gods, Tree of Fortune, Medusa 2: the Quest of Perseus, Plushie Frenzy, Win Win Won
Мне вось такі спіс напісалі ў падтрымцы
Паграць можна, але на пэўных гульнях, учора ў тэлеграме казалі пра іх.
Для чаго дакатыліся епт. 3-4 гады назад давалі бездэпы ў казіно па 30-40 а зараз гуляем за грошы, точней з-за 15 баксаў праходзім вэрыфікацыю з лісточкам у руцэ, ну піпец) куды каціцца казіно(
таксама было 60 спінаў
Што за казюка н1бет?
slotv
Зразумеў,прыняў.
lucky7even тчк ком
Лісты на пошту пакуль не прыходзілі, а бонус вісіць🤔
Таксама часта бонусы пасылалі. Сёння прыйшло 200% да дэпазіту+ 100 спінаў, заліў, цяпер напэўна фіг што дадуць)
Успомніў аккаунт у slotv, апошні раз гуляў у 2019-м.
Задэпіў усяго на 3500 р.
Плейнгоу вісне, спін раз з 5 секунд на 10. Thunderkick і NetEnt не адкрыліся з памылкай.
Усё зліта, відаць ніхто не гуляе ў гэтай сметніцы.
На просьбу заблакіраваць аккаунт – лілі ў вушы нейкі бред 5 хвілін. Відаць ім патрэбны нават такі гулец, што за 5 год задэпіць 3500 р.
N1bet вывялі пасля невялікага танца з маракасамі)
Атрымліваецца, адхілілі, запатрабавалі докі і праз гадзіну вывелі?