Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,073 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хто ў курсе?Выводзяць хутка?мазгі не мучаюць?😄
актываваў усе бонусы і заліў без ніводнага бонуса, адразу “з’явілася” жаданне зрабіць першы дэпазіт пад бонус
да і думаю тым, хто актываваў больш 1 кода – не выведуць нічога
Ну не расстройвайся, давай, я 3к на вывад паставіў, але праўда ў мяне былі депы😬
Поспеху з вывадам)
лепш адразу быць настроеным на горшае, каб потым, калі што, быў прыемны сюрпрыз😏
Чаму адразу не напісаць, што працуюць ўсе промікі з CASH5 па CASH13. Не, трэба кожны ў асобную рамачку.
Адбіў з 3 проміка, у ўмовах прачытаў, патрэбен быццам деп 2000к…. Сумняваюся, што вывядуць, калі хто адбіў і збіраецца депаць. Адпішыце па выніку, калі ласка.
Вагер адбіў той на 1.5к, дедди, паставіў на вывад 7.5к, деп-ы былі, гульняў у плейнго па 50-100руб.Изі катка
Дзякуй, бро. Адыграў Вагнер з 1500 на вывад 9к
Адбяруць балік і яшчэ могуць акк заблакаваць за бонусхантинг, праходзілі ўжо…
Мне ўдалося спаймаць аж 3 бонусы, рыбалка без рыбакаў, у сабак будкі скамуниздзілі, а ў тандэры па 30 стаўка, аж 240р наваліла, з’явілася нявызначанае жаданне задэпіць і пахайроліць…
Вывялі👌
А ты адзін бонус актываваў?
Не-не адзін, амаль усе😄але ў мяне пару дэпазітаў было па дробязях😊
Актываваў cash13, бонус 2000р, адыграў 90к вэйджэра, 7500 на вывадзе стаіць, паглядзім, як выведуць.
З маім шанцам ніводнага не адбіў))піпец.
Колькі часу выводзілі?
Такая ж гісторыя, усё зжырала пад нуль, і правайдэра мяняў і слоты, стаўкі, макс бонуса х24 лавіў, усё жаданні ў котоў, гаму, дадди дэпіць адпала… нагуляўся ў іх
мяне дэдзі не выводзяць. Выплату ўжо тры разы адхілілі. Спачатку прасілі фота карты, адправіў, потым адхілілі, кажуць, трэба пашпарт, хоць ён пацверджаны ўжо даўно. Тут жа пераабуліся і просяць банкаўскую выпіску. Увогуле цягнуць максімальна. Калі яшчэ раз адхіліць – буду пісаць скаргу
хз, 700 адыграў, макс кешаўт вывялі праз сбп, дэпы былі і вывады.
Хто не ў курсе – на дэдзі ўсе промікі ад CASH5 да CASH13 актывуюцца, я ўжо штук 5 зьліў, нічога не гуляе, але можа камусьці стрэльне ў гэтай шаразе…
Вывялі на карту праз гадзіну.
Чацвер,пятніца тыдзень кэш))
Ну коратка ў 1:30 паставіў на вывад, а ў 4:00 ужо прылелі на піастр👍
няпрыгожа так з бонуса)