Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
581,987 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не падкажаш, калі FTN верыфікаваны і транзакцыі былі, то можна проста прывязаць кашалёк да соцтурику без паўторнай верыфікацыі? І калі так, то якую крыпту лепш выбраць у FTN? Разумею, што пра гэта тут пісалі, але не замарочвайся яшчэ з такой працэдурай.
Дзе тут бонус?Ці гэта казіно?
Так, усё правільна, толькі сетку ўкажы FTN BHRC-20 (Bahamut), а не FTN ERC-20 хз у чым прыкол, але ў іх так прапісана. Верыфікацыя не патрабуецца, проста трэба зрабіць выснову на FTN – асноўным прыйдзе ліст з кодам для пацверджання з сацсеткі, калі змяніш.
Знаёмы на MetaMask выводзіць без праблем з сацсеткі.
Там толькі на FTN выплаты далей абменьваць іх на USD , літкэойн або додж ужо пасля выводзь куды хочаш або абменьвай на біржы або дэпай у бк, у казіно.
Зразумела. Дзякуй!
Гэта ведаю. Выводзіў ужо з FTN.
Я нядаўна на Binance выводзіў,комса вырасла 10.64 выводзіў прыйшлі 8,46 ну піпец аж 2.50 з’елі(
Казіно гэта паспрабуй выйсці і пры лагіне ўвядзі промакод там ёсць ніжэй твайго ніка лагіна павінна быць аконца , сістэма ебанутая ў іх я так увёў і пасля зноў увёў дзе-небудзь шча пашукаю скіну скрын .
Хлопцы, хто гуляе ў сацыяльцы, social tournament, выплаты на Betpay каму калі прыходзяць, мне раней у сераду-чацвер з раніцы прыходзілі, а цяпер ужо вечар і выплаты дагэтуль няма?
Трошкі раней, на папярэдняй старонцы абмяркоўвалі, там рандом з аўторка па чацвер, хз магчыма яшчэ прыйдуць, думаю шмат што залежыць ад часу калі ў прызы трапіў, калі пасля панядзелка вечара 18:00 занёс то ўжо толькі на наступным тыдні паступяць, зноў жа было пару разаў выплочвалі, зарахоўвалі з затрымкай тыдзень. Карацей тупа чакаць нарахавання.
Я на FTN зрабіў асноўны вывад, пісалі, абмяркоўвалі вышэй + і – .
Тое ж сяджу чакаю, пакуль выплаты няма.
Мне ў аўторак прыйшло, звычайна аўторак, серада і чацвер. Хутчэй за ўсё на наступным тыдні будзе.
Зразумеў прыняў
Так там жа напісана чацвер
Гэта ў іх увесь час так ) шаблон, а па сутнасці і ў аўторак, і ў сераду выводзілі, налічвалі, у лісце нават самі пішуць, што серада-чацвер.
“Добрыя навіны! #21 place in Sky Bounty – Free Online Slots Tournament tournament узнагародзіў цябе прызам у €10!
Будзь на сувязі! Мы паведамім табе па электроннай пошце, як толькі твой прыз будзе ў дарозе. Меай на ўвазе, што мы робім выплаты кожны тыдзень, у сераду і чацвер.
Віншуем цябе з перамогай,
Каманда Сацыяльных Турніраў ”
Проста ў мяне раней ніколі не было затрымак па выплатах, ну добра, будзем чакаць
Так, яны выпадкова прысылаюць, але ў асноўным у аўторак прысылалі. А цяпер, напэўна, сталі затрымліваць, каб на FTN пераходзілі, магчыма ім прасцей токенамі расплачвацца.
Гісторыя, паходзе, у мяне паўтараецца, тыпа дэжавю. Атрымліваў з адкрыцця нармальна, депнуў – знікла. Лета прайшло без фрыспінаў, але восенню сітуацыя змянілася, налічылі ўсё-ткі ў мінулы чацвер адразу 2 штукі па 20 фрых(выбачайце за бязграмотнасць) На днях зноў депнуў і прасадзіў, як у мінулы раз. Сёння зноў тю-тю😗
А што з таго, у чаце сказалі, што ў іх праблемы з налічэннямі (тыпу накладка). Стукайце, мне сказалі, паведамяць па пошце, як наладзяць🙂
Сайт у іх гоніць(я чат адкрыць не магу. Ну падождзем, што тут падзелеш.
А я дастукаўся да іх, сказалі, што іх налічваюць толькі тым, у каго быў дэп😢
Правілы мяняюць хутка, і гэта дзіўна. Пра нейкі деп і гаворкі не было. Я ўсё перавёў
Тожа напісаў,мне сказалі па пошце паведамім,пытаў ці рабіў я дэпазіт.Скорэй на пошту прыйдзе адказ,прабачце гэты код толькі для тых,хто рабіў дэпазіт(выпі рюмачку какаоа тады прайшоў апытанне хз(
Калі б, ды кабы ведалі, нахрэн іх апытанне дурны праходзіў за 10 фрых, і яшчэ з перакладам