Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,196 Адказаў
|
592,132 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Выводзіў з падобнага казіно.
Luckycames.be
. Софту адзін у адзін. Бельгійскае казіно, здаецца. Саппорт праз мыла. Месяц перапісваўся)) У выніку вывялі 200 еўра з бездэпа 10. Вывад толькі на банкаўскі рахунак!!! Ні на якія карты і кашалькі не выводзяць і не задэпіш туды. Адкрыў банк. рахунак у Сбербанку. І пажадана змяніць пошту на гуглаўскую. Спачатку з Яндэкса вёў перапіску, потым лісты ад іх прыходзілі ў незразумелым фармаце. Тэму тут ствараў на форуме дзе-то..
бабкі зліў і ліст прыслалі з бет 333
Добрай раніцы,
Каб пазбегнуць магчымых праблем з аплатай, ці магу я папрасіць вас пацвердзіць нам наступную інфармацыю, каб наша Бухгалтэрыя зрабіла пераклад на ваш банкаўскі рахунак?
Нам патрэбныя наступныя дэталі:
– Нумар рахунку :
– Імя ўладальніка рахунку :
– Код філіяла банка :
– Імя і адрас банка :
– Сума, якую вы хочаце зняць :
– SWIFT-код :
Загадзя дзякуй за вашы водгукі.
З павагай,
так што спрабуйце выводзіць. я затупіў проста
ну так там да канца лістапада па 1 еўра даюць. можа яшчэ ўдасца падняцца))
Падняцца ж можна! Вось толькі дзе ў Расіі ўзяць SWIFT-код 😁
у Сбербанку ёсць
Ну значыць камусьці пашанцуе! На жаль, не ўсе карыстаюцца Сбербанкам, вось калі б ва ўсіх банках быў SWIFT-код тады іншая справа.
Не пішыце глупства, свіфт ёсць ва ўсіх расійскіх банках, без яго ніяк міжнародны пераклад не правесці
не ўводзь людзей у зман – не блытай SWIFT і IBAN
IBANа ў вас няма.. а SWIFT пакуль ёсць.. але думаю, хутка таксама адключаць)).. па крайняй меры пагражаюць усё часцей)))
Ну так я і не ўводзіў людзей у зман, бо ў маім банку яго няма. Хаця Маскоўскі банк нават запытваў у падтрымцы, кажуць не прадастаўляем)))
Трымай – дзве секі, усё зроблена – MCRB RU MM
здарма прайграў . мне дакладна такое ж ліст прыходзіў з лацігеймс. праўда возік быў з запаўненнем . SWIFTы IBANы розныя пасля ў Сберы прадставілі нумары патрэбныя для запаўнення. але мазгі мне так пацыбілі добра кантора іх.
Перастаньце пастыць рэферальныя бонус-коды. асабліва гэта датычыцца навічкоў гэта!!!
Спасылку тое падправь, а то не парадак атрымліваецца
Хлопец, гэта залёт
усё выправіў
ІБАНЫ IBAN ! 😁
AN30DKJSJD Emoticoins Вегас
DPOIKSL30 Phantom of the opera Вегас актываваў абодва коды, спінаў дагэтуль няма
Пачакай, бро, у мяне ўсё ў парадку толькі што)
[email protected] …ну-ну)
Мне ўвогуле напісалі, што выкарысталі максімальную колькасць разоў, хаця я амаль адразу ўвёў
Магчыма маецца на ўвазе максімальная колькасць разоў у дзень для аднаго аккаунта. Там жа, здаецца, не бясконца коды можна актываваць…
не марнуйце час!!!!! яны мяне кінулі
там 3 коды ў суткі можна юзаць
Я ў курсе.
ну цяпер я буду спаць спакойна,дзякуй што паведаміў