Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,196 Адказаў
|
592,103 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Няма такога, вядома, бо на ПС часта гэта індывідуальныя прапановы!
@eiteri888 Можна і не размяшчаць такую інфармацыю ў бездэпазітныя коды, нават дакладней трэба не размяшчаць.
там усё як звычайна, ні ліста ні фіга, проста заходзіш у акк і выскачыў паведамленне аб атрыманні бонуса. Калі няма, то трэба зайсці ў касу і праверыць стан бонусаў ва ўкладцы мгненныя бонусы. А ўжо калі і там няма, то … то няма
Шмат каму гэтыя індывідуальныя прапановы прыходзяць, але не ўсе кожны дзень заходзяць у ПС. Мне такая інфа, напрыклад, часам вельмі спатрэбілася б, таму і пішу.
Там быццам Док стварыў тэму, дзе бонусы ад ПС, можа тады лепш туды кідаць! Калі знойду, то скіну сюды спасылку зараз.
Сапраўды) Я таксама правяраю, часам выскоквае бонус.
Вось яна, гэтая тэма
🔗
@eiteri888 Не зусім зразумеў! Проста ў гэту тэму можна кідаць розныя бонусныя прапановы і імгненныя бонусы з іх апісаннем і ўсё.
я зразумела, пра што ты, і адзначыла сваю пазіцыю. Калі такое пісаць не трэба, то я не буду )) Я проста раблю так, як мне лягчэй, я за ачкамі не гонюся
Гаворка, у прынцыпе, зусім не пра рулетку і не пра гэтую прапанову. Ты трошкі заплуталася.
@eiteri888 дзея тут не ў поінтах, дарагая. Тут справа ў тым, што гэтая тэма бездапазітных кодаў часта наведваецца іншымі карыстальнікамі з-за розных кодаў, якія ў асноўным разлічаны на ўсіх, у большасці выпадкаў. Я часам таксама змяшчаю туды індывідуальныя прапановы, якія прыходзяць на пошту. Але што датычыцца ПС, там вельмі ўжо індывідуальныя прапановы і іх атрымлівае вельмі малы працэнт тых, хто наведвае рэсурс. Таму я параіў, куды лепш размяшчаць інфу пра такія прапановы ад ПС.
трошкі не па тэме але! як вы заходзіце ў відэкі? рашка зьнікла са спісу краін.
Хто-небудзь гуляў? А то дзве гадзіны спрабаваў загрузіць гульні і памылка. Колькі разоў удалося загрузіць барабан, але пачаўшы круціць, таксама выдавала памылку.
Я гуляла з горай-папалам. У іх там быў тэхнічны збой. Відаць, ад наплыву бонусхантараў))) Сёння ўсё нарм. Дадаграла астаткі фры спінаў.
там Ру і Укр бездэпы не даюць
а мне чаму далі? абмежаванняў, акрамя ЗША па краінах не знайшла.папраўце калі што)
ну можа і даюць,але не выводзяць
Зразумела. А то я ў агульных правілах прабіў, не знайшоў нічога. І тут адписваліся, што выводзілі.
я хз,можа і выводзяць,но напісана што не выводзяць)
Та я не ведаю, з якой краіны ён вывёў. можа не з забароненай.
Абнаўл.
Знайшоў. Ён з Казахстана.
У Tipbet казіно на гэтым тыдні бясплатных спінаў для ўсіх!!!
Што датычыць гэтых спінаў, вось што адказалі.
Бясплатныя кручэнні даступныя для ўсіх карыстальнікаў.
Бясплатныя кручэнні даступныя толькі для карыстальнікаў з наступных краін: Германіі, Аўстрыі, Мальты, Швецыі, Швейцарыі, Люксембурга, Нарвегіі, Фінляндыі і Ісландыі.
хто-небудзь у курсе гэтай канторы?
bet333.be
amazon слот толькі дае.
сапп толькі праз мыло .вывад на банкаўскі рахунак даступны.звязваюся адпішуся
Вывад толькі на банкаўскі рахунак пасля верыфікацыі акаўнта. І абавязкова павінен прысутнічаць IBAN
дзякуй. прачытаў замарочак шмат.паходу рана абрадаваўся.сапп піша толькі на банкаўскі рахунак,але адправілі запыт ці можна вывесці на карту
Думаю, што немагчыма! Там у іх група бельгійскіх казіно, яны ў асноўным маюць афлайн-казіно, але кантора вырашыла пашырыцца і адкрыла пару-тройку онлайн-казіно. Працуюць яны афіцыйна, так што пераклады робяць толькі праз IBAN на банкаўскі рахунак.
У іх ёсць яшчэ такое онлайн-казіно
blitz.be
я там адмыў бонус, верыфікаваў рахунак, але, на жаль, не змог вывесці, бо ў Расіі няма IBAN.