Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
582,038 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я код актываваў да пісьма,а на наступны дзень пісьмо прыйшло
Дэп рабіў да гэтага?Я ўвогуле не дэпіў.
Паглядзі дакладную дату +- суткі атрымаецца актываваць, калі належыць, у мяне сёння без ліста актываваўся прома, ліст пазней прыйшоў праз гадзіну, тут пішуць і праз суткі пасля актывацыі ліст прыходзіў.
А тут магчыма ў гэтым справа, хоць хз час пакажа як пройдзе больш за 180 дзён, у мяне былі дэпы калі што .
Паглядзеў пошту, дзякуй бра што падказаў. Аказваецца 13-га сакавіка рэгіўся, яшчэ ёсць два дні) паспрабуем у сераду, можа і пройдзе, хоць дэпаў не было, нешта сумняваюся, што спрацуе гэты код))
Хутка разлятаецца, не паспеў
Дзякуй рэальна спрацавала, да таго ўводзіў пару раз і кінуў, а зараз прачытаў і паспрабаваў яшчэ раз і о цуд 75 фрых налічылася!)
Дзе Вы іх знаходзіце, гэтыя промікі?🤔🤷♂️
у мяне штосьці не))
У лудана ў тэлеграме
Сэнс выкладаць прома на 300 актывацый, якое ўжо ляжала ў 5-ці казінашных каналах на 60к чалавек, 50к чалавек, 40к 40к і 30к. Плюс гэта прома было на стрыме ў некалькі тысяч чалавек.
Ты думаеш, што яго тут хто-небудзь актывуе, калі яно было актывавана яшчэ да таго, як ты яго сюды запостыў?
Я праз хвілін 25 увёў пасля публікацыі і ўсё спрацавала !
Не, я думаю, што ты проста абражаны ален, які не паспеў… па рэакцыях не бачна, што людзі актывавалі?
Па пытанні буй промакода, я ўчора таксама паспеў актываваць прыкладна праз 15 хвілін пасля таго як выложылі, было 50 спінаў па 10р у плейнго, накруціла праўда ўсяго 120р, далей усё зліў)
накруціла 6 уе па 10 цэнтаў у Saxon
там сайт лягае адразу,шмат хто не можа зайсці і ўвесці,таму пару разоў таксама атрымлівалася ўвесці праз 15 хвілін
а фрышкі BitStarz з шопа для тых, хто ўвогуле рабіў хоць 1 деп туды, як я зразумеў?
з сайтам праблем не было зусім ,як ні дзіўна
рэбзя у сацсетцы які адрас FTN-токена ўводзіць куды ўвогуле яго выводзяць таксама ў гэтае io-казіно ці куды ?
выводзяць на fastex. У сацсетцы трэба ўсталяваць FTN як метад для вываду, там і адрас уводзіць.
гэтак значыць, мне трэба зарэгіцца на гэтым fastex?
а з fastexа на Binance або на карту можна як-небудзь?
так, рэга і верыф прайсці, у сацсетцы ўсё падрабязна распісана. У Fastex ёсць канвертацыя і вывад куды табе зручна.
А за колькі па часе верыфікавалі? і вывад колькі +- ідзе не ведаеш?
мяне за дзень верыфікавалі) вывад не ведаю , думаю таксама дзесьці так, але ў тг падтрымка адэкватная
Гэта ўжо старая тэма з гэтым слотманиакс
та да, ужо даўно-даўно ўсё пра…бата