Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,751 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
па спецыяльнай спасылцы там рэгістравацца ці напрамую?
Напрамую
як гэты бонусны код актываваць там?
Там няма кода , на пошту ім пішаш каб актывавалі бездеп за рэгістрацыю, мне ў працягу 10 хвілін прыйшоў адказ
У мяне не было такога проста было напісана напішыце на пошту і атрымаеце 10 еўра, я напісаў мне налічылі
Вось чакаю грошы знялі са рахунку як толькі ім фота пашпарта даслаў , напісана што на крыпту выводзяць імгненна , на карту 2,3 дня , хутчэй за ўсё пашпарт яшчэ не верыфікавалі
паспорт загран ці ўнутраны, деп не просяць?
Вось яшчэ толькі што прыйшло, не ведаю, хто адтуль выводзіў ,
Унутраны Расіі
Так гэта г*вно мостбет. Дызайн адзін у адзін. І па адказе саппорту ўсё зразумела
Так што ўжо вывялі,можна павіншаваць?)
Не выводзяць яны)
Дэпаю ў іх сетку (Франк,Аплэй,мрБит),без вывадаў,бонусы бяру-не магу адбіць, і прысылаюць толькі бонусы на дэпазіт 😡
нічога што ўся сетка ў чс ?)
Аналягічна. І цяпер толькі СлотВ дае круты бездеп на дзень нараджэння. Астатнія толькі на дэпазіт😪
Хацеў зрабіць дэп пад бонус 100% у казіно, нідзе ў правілах не знайшоў вейджар, удакладніў у падтрымцы, аказалася х60,канчаныя…
Тое ж самае з гэтым франком – адны дэпазіты, і толькі з гэтага бездэпа на Дзень нараджэння ніякай аддачы, шлак, а не казіно
ёпты ўжо прайшло болей за дзве гадзіны, так хрэн і залічылі гэты бонус, толькі прыслалі ліст, што маўляў працягу 24 гадзін звяжамся, пахне адстоем
Макс вывад у правілах 50 еўра + 10 еўра дэп (вагер х5) у выніку, макс вывад з улікам дэпазіту 60 еўра.
Сам адаграў там спіны без вагера, 60 баксаў стаяць на вывадзе ўжо 3 дні, не верыцца, што выведуць,
У гэтым Просперы ні адзін слот не адкрываецца. Тупа пусты экран. У чым праблема — незразумела. Чат таксама мёртвы…
В…. ўключы
У… ўключы,у іх заўсёды былі праблемы са слотамі,праз в…. юзалі.
Плюс гэтага праспера,няма абмежаванняў па вывядзенні.Мінімальны вывад 50 еўра.
На постэры адключылі аккаунт
як жа бясіць Які ж (Слова выдалена сістэмай) гэты пропер,нармальна сайт запіліць не могуць