Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,916 Адказаў
|
627,587 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у бай-спіны ў JEWEL SCARABS далі рубас, А НА РАХУНКУ НІЧОГА І Ў ПРОМО НІЧОГА, падкажыце пж
знайшоў
Нічога сабе, ты ў якія слоты гуляеш))
Starburst,Chance20,chance5,Tokyo go wild.
Раней у fruit zen гуляў, з ёй лёгка адыгрываўся, але яе нядаўна ў забароненыя адправілі.
Што гэта ты там лавіў, што табе далі рубас! Мне гэты Jewel падаўся такім танным!!! Кароче-гэты слот👎👎👎 не для мяне!
бонус з летаючымі джокерамі
LORDJS40, у мяне гэты прайшоў
Мяне Jewel таксама 750 даў у 7 фрыспінах (бонуска) зараз🙂
Ну вось правільна, тыя, хто першымі, відаць круцілі – нічога, а хто пазней, нешта злавілі:)))) Красавцы!
Найцікавейшае, што я быў на стрыме, калі лорд промики раздаваў, на стрыме ў мяне не срабаваў ні адзін, адсюль проста ўвёў – першы спрацаваў, другі не, але ўсё роўна для мяне буй ёсць буй, 170р слот ад ред тагер насыпаў, потым яшчэ якімсьці цудам у пг софт была зловленая бонуска па 16р. думаў, што гэта шанец, але ўвы – 500р. пайшоў у пнг сворды, па 10р бонуска злавіў 100р. тошнотны слот і правайдэр, больш нічога нідзе і ніводнага шансу…
У мяне ні адзін не прайшоў.
У мяне депаў небыло ў Буі, яны выведуць з проміка
Верыфікацыю прайшоў
Раней у іх сетцы можна было проста верыфікаваць карту. І яны яе прывязвалі і на яе ўжо без дэпазіту можна было вывесці. Пра іншыя сродкі аплаты не ў курсе)))
У БУі прайшлі абодва коды, калі не памыляюся, паміж кодамі патрэбен деп для вываду, ў мяне не было депа, промікі далі капейкі, проста туды -сюды паганяў і прайграў
Была тэма што якія-небудзь казіно з роялаў нядрэнна гулялі апошнім часам, дрып і старда, як цяпер з гэтым справы? падкажыце, калі ласка
Было. Але ўчора на дрып зайшоў, тухляк
У joins фрыбэт на што ставіць? Што то ніяк не магу разабрацца,я не моцны ў стаўках.Піша ,” унясіце дэпазіт!”
тыпа абнуляць, калі депа не было?
punch кропка bet фрыспіны промо PUWVE
ўводзіць у раздзеле казіно вагер 40 за бонусныя
upd промо ўжо не працуе
Ставіць трэба толькі экспрэс мінімум з 3 падзей і толькі на агульны тотал матчу або зыход, на скрыне ўмовы. Калі ўсё правільна зробіш, у купоне з’явіцца фрыбэт
ну ды зрабі стаўку такую і круці 25 фрыспінаў па 20 рублёў
там на балансе будзе 500
Калі я правільна зразумеў,то даюць 500р на баланс,ставіш стаўку 20р і гуляеш толькі ў пэўных слотах
не працуе