Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,002 Адказу
|
580,751 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Манеткі гэта тыпу ў розыгрышы джэкпота ўдзельнічаеш, па-мойму за кожныя 200 манетак і дзе ты ўзяў класічны сундучак?
Дык гэта дурніца для павышэння статусу, і мне таксама далі манеткі, але камусьці нават грошы выпадаюць, то ўжо каму як пашанцуе
У іх кстати Макс вывод х3 пад вітальны бонус. Я ім у чаце прабаваў тлумачыць, што вы нейкую херню прыдумалі з такім Макс выводам, каму гэты бонус на дэп патрэбны ў такім выпадку? Яны кажуць усё добра, так і павінна быць. У іх ён не раздзельны, а ліпкі. Па факце, бяручы бонус, вы тупа купляеце сабе вагер з мак выводам х 3 ад дэпазіту. Клоўны .
У мяне ў скрыні ад порнаактрысы ляжала 200 рябчыкаў, нешта яна малавата насасала… 😂
Усё промік не працуе
У гонзо казіно хто грае, там бонус за рэгу 123 спіны , як выводзяць деп патрэбная і вэрыфікацыя.
Прыкладна 2 месяцы назад на гэту тэму дыскусія ўжо была. Можна пашукаць у гэтай тэме,калі цікава.
Па-мойму адмыў за рэал там.
Мне ліст ад криптабосса яшчэ не прыйшоў, а 30 спінаў ужо вісяць у кабінеце.
Правярайце, каму цікава .
30 рублёў накруціў👎👎👎👎👎😞😞😞
як звычайна,2 хвіліны і ўсё
Усё наша жыццё, гуляаааааа🙂
Мне криптобосс не налічваюць ужо 2 тыдні, хоць налічвалі заўсёды, вось думаю можа праблема ў тым што деп рабіў якраз два тыдні таму 😅
У крыпта боссе ў мяне таксама было,робіш дэп і фрыхі не налічваюць
А потым зноў кожны тыдзень ідзе налічэнне, я ў іх у падтрымцы пыталася, чаму няма фрых – яны кажуць, бо рабілі дэп)))
Не, дэпу не было, не налічылі
А ў чат пісаў?
У криптобоссе ў мяне таксама было, робіш дэп і фрыхі не налічваюць
0 руб у спінах дало
У гэтым казіно ўвогуле хто-небудзь бачыў заносы?
Бо спіны такія ў гэты раз! Камусьці нармальна выстрэліць.
На 17-ым спіне бонусныя злавіў.Манеты на 3 респіны і насыпаў 800 руб.
Хз. 160р далі спіны і больш ніякіх сыгровак, Endorphina мёртвая заўсёды, PG Soft у розных казіно хоць бы падкідвае, а ў Boss па 50 капеек пасыпае, яшчэ некаторыя асобы бяруцца сцвярджаць тыпу задэпай, а потым судзі пра казіно, да ў такое г. з такой аддачай депаць ніякага жадання…
Я 2 разы депаў, увогуле нічога, а на трэці вельмі нядрэнна гулялі слоты. Як быццам ад часу ўсё залежыць! Нічога і не думаў, што там можна нешта падняць, а не – на трэцім Лере вельмі нават нядрэнна! Рэальна меркаванне адразу пра криптобос змяніў.
Тут нядаўна абмяркоўвалі 1xslots, чаму страціла першынство, то адказ просты. Дэпы з Qiwi і Юмані выраслі ў 10 разоў😁
Таксама на мінулым тыдні не было, а на гэтым далі і ліста не было.
Залежыць ад гульцоў, якія гоняць слот😁