Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,841 Адказ
|
622,981 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можаш скінуць, адкуль рэгістраваўся ў лс.
Ну так-то ўсім цікава)
Па прамой дае,у казіно ёсць у акцыях,мяне 60 спінаў далі з вейджарам 40х і макс вывадам 3к руб.Пошту трэба пацвердзіць,точней код які кідаюць на пошту.
Ёпрст за 60 спінаў 10раз байціў на бонус але не даў)вынік 320руб
дзе там такая акцыя?? увесь сайт аблазiў толькі першы дэп
Зарэгістраваўся без якой-небудзь рефкі. Далі 60 ФС у рыбалцы. Таксама зліта ў Эндорфіну))
У гугле пішы назву казіно і no deposit, там у першым радку з’явіцца казіно бетандреас28 – туды зайдзі
У якім слоце адбіваеш? У мяне няма шкалы
за 60спінаў па 10р дало цэлых 50рублёў, адразу бачна сметніца)))
Сліў я)
Ну так я ж напісаў, што Эндорфіна мёртвая)
У мяне падтрымка сказала, што бонус налічваецца на працягу сутак, зараз не актывуюцца 60 фрыспінаў. У ўсіх так ці я шчасліўчык?
там вэйджар паходу рэал мані круціць, на месцы стаіць, хоць адмыць ужо павінен быў
а дзе ўбачыць гэтыя фрыспіны
дызайн гэтай канторы падобны на мостбет і калі загрузка ідзе таксама зорка ў кружку
Што падмога кажа?
Я пакуль лазіў там:у профілі,пошту пацвердзіць спрабаваў,праз спасылку актываваў,не перайшоў,так і не зразумеў,актываваў у выніку ці не. Так вось,пакуль гэта ўсё рабіў,у мяне таблічка выскачыла «60 спінаў вам даступна» ну і адразу на іх адправіла. Далей націснуў проста «граць» і ўсё!
каля 80 руб накруціў,далей зліў …
![]()
Медыя ад удзельнікаУ мене адразу пасля верыфікацыі пошты яны з’явіліся і я іх актываваў. У ўмовах нічога не было сказана, што адыгрыш пасля дэпазіту
У Leon там на акцыю ёсць спасылка? Не бачу чота.
Так гэта і ёсць ветка ад Мостбет)) Тут і да бабкі не хадзі!
Ты пра што гэта?
Пахожа пра фріспіны ў “кніжках”, што ў спампоўцы, прыкладанні .
P.S,
Калі пра гэтую тэму.
Спампоўваеш прыкладанне Apple не праходзіць там інфа банэр вісіць прамо актывуеш грузіш ” книжки ” круціш фріспіны, адыгрыш ў гэтым жа слоце.
Ааа,я думаў ён блытае з учарашнім казіно)
Хз магчыма і так 😁 я проста меркаваў, што гаворка пра гэтую акцыю .