Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,550 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Неа,у цябе не правільны гугл)дзе рэгіструешся заўсёды просяць +7,даже між сабой размаўляем набраўшы +7,а ў замежных казіно іншы раз не патрабуецца +,толькі 7,але не ў СНД казіно.
у РФ для межасабовага мы набіраем пра сто 8 (ад СССР застаўся), а +7 – гэта міжнародны фармат😶
дало 1400, абрадаўся нават, потым выяўляецца што вагер за рэал трэба круціць
X1
Так я ж напісаў за рэал,там мін. дэп 100 рублёў можна папердзець пасядзець каму цікава
х1 то ён х1, проста казіно ноунэймскае, страшнавата свае сюды нясьці… хоць выглядае ўвогуле цалкам нармальна
Можа хто выводзіў адсюль
Betunlim
кароче не вытрымаў і дэпнуў тысячу, адыграў вагер і вынес 2500 за 5-10 хвілін, так што карыстайцеся
толькі сэнсу дэпаваць няма, калі са спінаў мала дасть, мінімальны вывад 1000р
Што гэта за сметнік сметнікальны ??? Актываваў пром , дало там 50 рублёў , раскруціў да 200 і на балансе нуль , ні тэхпадтрымкі ні хрэна
Адбіў. Сказалі дэпнуць 100% з адыгрышу і адыграць х3 дэп. У правілах таксама так напісана ў самым нізе.
Атыгрыш у тым жа слоце. Я за гадзіну адыграў па 5 рублёў. Сыпала добра. Відаць, народу вельмі шмат гуляе, вось і аддача нармальная.
Гэта добра што недалёка!У Казахстан!Не ў Папуа-Новую Гвінею ці Занзібар!))))🧐Так што ўсё нармальна!Казахстан гэта блізка!свае пацаны!))))
Да забейце Joinus гэта шляпа, а не казіно, максімальны выйгрыш з бонуса 1к потым калі адыграеце вам скажуць х3 ад выйгрышу дэпіць і адыгрываць х5 вагер, я паслаў гэтую памойку і выдаліў усё, што з ёй звязана!
Ну так то там адыгрыш за рэал
Усё выдатна, з табой не буду спрачацца)
У мяне не працуе,мне ўчора гэты промік прыслалі NODEPCASH
У мяне і NODEPCASH таксама спрацаваў)
Да бывае, я заўважаў і 2 разы ў дзень промік бывала актываваўся, спрабуй вечарам яшчэ
як вы гэтых катоў актывуеце калі яно ні фіга не працуе
Справіла, толькі ў гэтым казіке – 99 ртп. я ўжо са счёту збіўся колькі я там у сабаках лавіў бонусоў, больш за 20 гэта дакладна, так вось ні разу нават х 100 не дало, ды якія там х 100 мне ва ўсіх бонусках не ставіць будкі, чысты скам на будкі, я нават не магу ўспомніць дзе яшчэ так скамiла, слоты для адыгрыша раз, два і пералічыш, так яшчэ і без аддачы, такое сабе ўстанова, я чыста калі няма грошай кіну іншы раз па 100р для фана і назіраю як што гуляе, так вось па маёй памяці там ніколі і нічога не гуляе…
У мяне абодва спрацавалі:адзін на 300 і другі на 200.
Толькі ,вельмі шкада,эндорфина стала ў абмежаваных!
Глядзі ў раздзел спорт бонус падае 10% ад першага дэпазіту фрыбэтам, калі не ў курсе, стаўку рабі ў кошыку “Выкарыстоўваць бонусы”
бачыў угу, учора яшчэ з разбегу заліў на каэф 15 і болей не ведаю
Што інбет што казіно 7 – гэта дзве парашы, ці сапраўды яны думаюць, што ніхто не ведае які RTP у таго ці іншага правайдэра, такая скамная смеццева́лка выклікае толькі ваніту, мне не шкада некалькі сотняў – няхай задушыцца, але такія слоты проста нідзе не гуляюць як у іх… Бонусы проста топ, прычым заўсёды +- аднолькавыя 😁
А гэта казіно 7 для відавочнасці, гульня была роўная, гралі 2 афна… Проста ў гэтых казіках у сабак няма будак, а ў рыбалоўствах – рыбакоў, іх не проста мала ці яны рэдка выпадаюць, іх проста няма зусім…