Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
114,139 Адказаў
|
642,052 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хернёй цярпіце, хлопцы)) мне вось сацыялька другую тыдзень запар бездэпы шле)). На мінулай 30 у коле было.
Якія бездэпы, яны не даюць бездэп. У кола выйграў кэш.
Ну ты ўжо не ўспрымай усё так літаральна. Ну зразумеў жа..))
да ў сацсетцы можаш пару раз выйграць, а потым паўгода лапу смактаць як мядзведзь у барлогу, таму на іх бездэпы моцна не разлічвай.😁
Ні разу не купляў танных колаў)), калі што))
у мінулым месяцы таксама злавіў кола на 35€. Гэта ўсяго толькі другое за больш чым 3 гады і таксама ў асноўным за 6000 бяру, рэдка за 3. У выніку – пдц, як рэдка яно выпадае)
Падкажыце, што рабіць: дэпнуў на критобосс 8 сотак, атрымалася, што перакінула на сайт, дзе нумар карты – я яго капірую адным націскам і роблю пераклад. Дэп не прыходзіць у лс, сцвярджаюць, што закінуў не туды, хоць як я мог не туды перакласці, калі там адным націскам капіруецца нумар карты …
))) Першае, што я ў коле злавіў – апнуўся і з першага разу дало 30, а ўчора літаральна таксама апнуўся, але дало 45к коінаў і на апошніх дало вось 35)))
Да там паходу крипту нада, карты ж хрэн пралядуць.
Многа разоў на карты ім заліваў, праблем не было. Паспрабуй квітанцыю ім даслаць.
Павезла,звычайна ў коле даюць 5,10,15)) мне ўвогуле не выпадала 35) вось цяпер не хутка будзе такое кола, павер)
так крутяць у сацсетцы аддау 100 працэнтаў, каб не выпада́ла ўсё ў адну кіпцю..быць не можа як у мяне ў мінулым годзе за май сыпала і ў слотах і ў колах разоў 10 у прызах быў, потым да жніўня яшчэ 10 дало і на наступныя 8 месяцаў як абарвала, нават блізка да прызоў не падыходзіў, і вось толькі ў працягу апошніх паўтары месяцаў што-то пачало зноў даваць як раней амаль па два выйграшы запар і кола зноў дало 15. Так што тое, што сёння дало кола 35, праз тыдзень 30 – не паказчык.
Было ўжо, адыгрыш у тым жа слоце, скрыпта зусім не дае.
А так, пару старонак праматаў назад у тэме бонусаў, але не ўбачыў такой прапановы, таму і размясціў. Ну ладна. соры тады, калі было.
Сам таксама не адбіў, але ў мяне знаёмы адбіў 1.5К.
Дзякуй, рэальна налічылі 50 спінаў хоць год ці больш таму ўжо ўсталёўваў і выдаліў)
ЗЫ. 600р далі спіны па 20р адыгрыш у адным слоце у тым жа, проста не адной выйграўшай камбінацыі, 600р як у сухую зямлю ўсосала…
дзякуй што нагадаў, як-то я праляпеў гэтую тэму з Леонам, ўсталяваў, далі фрыспіны
Ну і як у іх вывесці калі не рабіў,звоню сервер часова недаступны
У тэлеграме ёсць аператар,спытай у іх.Па ідэі дэпаш такую ж суму што і на балансе і адыгрыш 3х.Лепш даведайся сам у тэлеграме ў іх.
пішы ў тэлегу ў падтрымку, вырашаюць толькі праз чат
Прыйдзецца депаць 20к і адкруціць х3 !
Можна дэпнуць 1000, будзе вагер на 2000 х3, а астатняе спішуць
Дзякуй
сёння выходны наўрад ці табе што толкам скажуць, калі і сядзіць там на тэлефоне так папка якая. Яны капейкі з праблемамі выводзяць а за 20К вывернуць цябе наўзварот
і тэрмсы знайдзі па бонусах, можа спішуць табе ўсё да мінімалкі, якая ў пару тысяч.
Інтэрэсная справа атрымліваецца 🤔 нядаўна я выкладала казіно з бэздэпамі з лінейкі inclave – яго дазлайкнулі, ну а нехта сказаў, што не выводзіць гэтая лінейка 🫤 А тут код выložылі – значыць той жа лінейкі і ўсё за@#сь. ХЛОПЦЫ, што за справы, можа хто растлумачыць, а?! Рэальна ўжо ў форум заходзіць не хочацца з‑за такога стаўлення