Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,509 Адказаў
|
608,473 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не. Гэта ЦУПІС
Здаецца ў Кз ёсць винлайн,але код не прыходзіць пры рэгістрацый,і на сайце і ў прыкладаннях(
Хлопцы, там жа вэйджэра няма, проста фрыбэт назад забяруць, а выйгрыш можна выводзіць? Чагосьці не верыцца, што ўсё так гладка.
ўсё норм, гэта винлайн – бк пад дзяржавай лічы) яно ж праз цупис і ўсё такое ідзе, таму ўсё гладка
На нічыю паставіў, там кэф 2.25, засталося 20 хвілін пратрымацца.
Ведаў бы, што такое цупіс яшчэ :))))
іменна ўсё так гладка і ёсць… ідзі бяжы хутчэй калі не зарэганы
ну і магчыма ты яшчэ не зарэганы ў розных фонбетах.ру і гэтак далей, там таксама шмат дзе даюць навічкам, але праўда максімум 2к
Тэж скарыстаўся такім шчодрым фрыбэтам, калі я рэгістраваўся, усяго 2к давалі і тое па 1к на стаўку, а цяпер проста расшчодрыліся…
Я паставіў на 2.25 на нічыю, заставалася гуляць 20 хвілін, толькі я паставіў – забілі, слабыя – рэальна непруха. А зараз гляджу падобна не абаранялі гол:))))
гэту троечку вывеуць? вэрыф якая? Гэта ж усе будуць аб’юзіць, не?
Зарэгістраваўся , далі , а вось куды ставіць ваааапшчэ не ведаю =)))
Фламенко -мінейра,засталося 8 хвілін ,калі ласка!!!!!! Не веру ,з маёй паласой няшчасця апошні час!
Ну як я і казаў,на апошніх хвілінах,забілі,прычым тыя на якіх кэф 11 быў
Wnline ужо пяць гадоў за рэгу фрыкі раздае. Калі не церпяць ад абьюзу, значыць, ведаюць спосабы вылічэння абьюзераў)
Там Рио зраўнялі.
Ды не можа быць, параўналі на 90 ой!!! Не веру .
Выбачайце, хлопцы, што пішу тут-эмацыі!
Я пяць гадоў таму скончыў з гэтымі стаўкамі, бо нервы!!! На фіг я ўзяў гэты бездеп!!! Мне нельга 🚫
Так, на 90+5. І забіў нейкі Віктар Гюго) Хоць па-партугальску прозвішча гучыць інакш. Але ў лацінскай транскрыпцыі поўная ідэнтычнасць са знакамітым цёзкай. Віншую!) Верыфікуйся, дэпай і выводзь!
Дзякуй бро,магчыма белая паласа пачнецца з гэтага матчу,а то 1,5 месяца толькі ўліваю ,у казіно.
Трэба Віктара Гюго ў нос чмокнуць:))))
Поясніце, як у Winline выйграць. Кароч, калі я з сябрам – калі зарэгіструемся, паставім на адну падзею са супрацьлеглым вынікам – дапусцім адзін матч, каманды: на першую 1.2, на другую 2.0, то адзін з нас выйграе ці 1000 рублёў, ці 5000 руб., я правільна зразумеў?
А як гарантавана зрабіць, каб мы абодва выйгралі больш?
ты паходу маеш на ўвазе “вілку”, іх можна злавіць толькі ў лайве, мой савет – не займацца такім
лепш вазьміце з ім 2 розныя стаўкі з каэфам 2 і выйгрыш падзяліце напалам😁
Выбірайце тотал. Больш/менш. Лепш у баскетболе. Каб па 1,9 было, як у НБА.
Яны ж будуць ставіць з розных акаўнтаў. Тут вілку цяжка заўважыць, хоць у Винлайна і бяздакорная СБ.
Што тут складанага?😆 2 новыя аккі ставяць на адну падзею з процілеглым зыходам… я б адразу напружыўся на месцы СБ
У футбол і хакей не лезь – там 3 вынікі. Паспрабуй тэніс. Заўтра фіналы 250 турніраў, пастаўце адзін супраць аднаго, будзеце ў плюсе.