Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кэт казіно спрацаваў код CASH40
Пісалі ўжо пра гэта вельмі многа;у кагосьці ён спрацаваў ,а ў кагосьці не. Асабіста ў мяне не працуе,дэпазіты былі.
Так. Учора ў мяне не працаваў.
і ўчора спрацаваў і сёння))
Таксама, зноў спрацаваў)
Можа ад люстэрка залежыць? Як гэта так! У мяне ніколі нічога, адзін раз толькі 200 руб спрацавала, я 2000 вывёў з яе і ўсё! Можа камусьці з бездэпа выводзілі – таму адключылі!
Якое люстэрка спрабаваў?
Я 55-ае
У мяне таксама не спрацавала, і ўчора, і сёння. Не адбівала і ніколі ў іх не выводзіў)
І ў мяне не спрацавала, ды хутчэй за ўсё тым, хто выводзіў з бездэпа, могуць закрыць магчымасць актываваць бонусы, але гэта не дакладна.
Ды я ўвогуле ні разу не выводзіў з бездэпа, а промікі не працуюць, ніводзін. Так што рандом.
Тое ж 55-ае, і таксама пару раз вывёў з гэтага бездэпа, нам не зразумець іх бонусную палітыку)
У мяне спрацаваў) 200р і ўчора яго актываваў таксама!
Crypto Boss Casinо , а як у іх з выплатамі? Хто-небудзь выводзіў з гэтага казіно грошы з бездепа?
Вывад хуткі, запатрабавалі верифікацыю, 4к выводзіў нядаўна з бездэпа
Але дэпы былі, магчыма папросяць мін дэп, для прывязкі плацежкі, у крыпта-босе
Выводзяць. Але папросяць верифікацыю і дэпазіт. Верыф хуткі
Хуткі – гэта ў прамежку сутак ці, напрыклад, гадзіны? Запытвалі верыфікацыю паведамленнем на пошту ці сам(а) ў чат стукаў? Папрасіў выплату гадзіну таму, папярэдне загрузіў дакі ў профіль, дэп быў раней. Але цягам гадзіны ўвогуле ніякага руху, дакі па-ранейшаму ў статусе waiting, выплата таксама. Ну я да таго, што мб іх варта як-небудзь паштурхнуць праз чат ці наадварот?))
Ужо не памятаю, але, здаецца, у працягу пары гадзін верыфікавалі
Праз чат вериф праходзіць, мне пацвердзілі за хвілін 5 дакументы, вывялі за паўтары гадзіны,
Я паштурхнуў і мне вывялі, і дакі праверылі ў той момант, пакуль я размаўляў у чаце, а то таксама цішыня была.
І ў выніку пішуць мне, а ўсё, мы вам вывялі:))))
Паштурхніце!
Ну, верифікавалі сапраўды імгненна пасля звароту ў чат. А выплата ўсё вісіць.) сказалі, чакайце ад некалькіх мін да некалькіх гадзін..
З сённяшняга коду вывёў 8500 на крыпту, вывялі за 20 хвілін без праблем, зрабіў міндеп і яго пракруціў х3, норм казіно
у якіх слотах набіў?
А мне і верифікавалі і адразу ж вывелі! Думаю, доўга чакаць не давядзецца, з хвіліны на хвіліну выведуць!
Bgaming розныя фрукты, ну і Ацтэк спачатку пасля фрыспінаў пару бонусаў даў на 1500
Крута , але толькі там па ўмовах 4К Макс вывад. Памыліліся напэўна