Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,003 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так яшчэ і па коду далі 5 еўра
слоты з в.. адкрываць. там і раней у іх так было.
А мне толькі за рэгістрацыю,а па коду не.
Які толк, пнг з в… нават не адкрываецца, тандэркік кожныя 2 спіны вылятае
Якаясь фігня,два разы круціў і вылецеў Слот,баланс 0
Гэта нейкае казіно-ляжа!👎👎👎
так тупяць слоты, паспрабуй гэты скапіраваць MAYFUN5 ,мяне таксама ў першым пасте код не прайшоў
абнаўляеш старонку і ўсё нармальна! )
Да я забіў і выйшаў,баланс з’явіўся,а толку,кожны раз загружаць гульню! Я так не магу.
відаць, больш-менш працуе
акрамя пнг. у гэтыя слоты не дае ўвайсці. Астатнія асабіста ў мяне з в… адкрываецца нармальна.
У котах 200р проста без шанцаў, ртп зусім адключаюць калі даюць бездепы, у Эндорфіна Джокер Стокер па 4р нідзе так не гуляе, ён тупа праглынуў і ні адной нармальнай сыгроўкі, такая скаміна гэты кэт ды і гама такая ж шляпа з адной канторы!
так ёсць і каты і гама гэта адны і тыя ж
Відаць когда першы раз,недели 3-4 назад яны далі бездэп(200 руб),ртп не паніжалі,народ паснямаў. Яны тады добра гулялі,я таксама тады 2000 зняў,пасля гэтага,другі і трэці раз,плюс гэты,увогуле цішыня!
Па-мойму гама больш на дурку абноўленую падобная.
у гэтай сметніцы толькі стрымэры заносяць.
і крычаць )) на стрымах сюююююда бабкі)
Мяне ўвогуле ні ў адзін слот не пускае ,хоть с в….,,хоть без
Prosper на Aviator сыграйте,слоты тупа не гуляюць у іх.
Ну ў котах можна часам пагуляць, толькі па дробязях! Я ў іх толькі на прабівалках і гуляю. 500 паставіў 2000 -3000 зняў! Толькі так ,і то часам,для разнастайнасці.
ага
Цікава,стрымэры на свае бабкі гуляюць? Ці казіно ім дае?
Або па-рознаму,так і так?
гэта у іх называецца фікса-аплата за стримы аплачвае натуральна казіно.ёсць канечне стрымэры якія гуляюць на свае
такіх стримераў пару можа і ёсць, і то як толькі аўдыторыя набярэцца, адразу змова з казіно і трында
Гэта ж ужо было з гэтым казіно, тады нехта напісаў, што калі рэгіструешся, дадзеныя трэба запаўняць лацінкай. У мяне тады адкрываліся, толькі зліў за секунду
а што за казіно?