Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,789 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тожа ўжо 15 гадзін выплата стаіць, пакуль што цішыня.
мне сказалі «выпей рюмку какао». маўляў бонус індывідуальны і мне недаступны. ніяк не зразумею іх логікі. у людзей код адзін і той жа, значыць, а мне ён чамусьці недаступны.
Выводзяць. Дэпазіт з Юмани быў , вывялі на ківі
Роўна 3 сутак пайшло на верыфікацыю.Выпіску загружаў у pdf,нічога не змяняючы,як спампаваў з анлайн-банка,так і загрузіў.На вывад паставіў сёння раніцай,пака вісіць у чаканні.З спінаў сыпанула 30 з капэйкамі адразу на рэальны баланс чамусьці.На вывад паставіў 290.Як у іх у T&C напісана,вывад да 72-х гадзін.
ага навошта круціць сацыяльку, 😁 такая праблема зайсці ў слот і паставіць спіны на турба-рэжым, быццам грошай за гэта яшчэ не прасілі.
Згодзен на 100 працэнт! Дарэчы агульны выйгрыш такі ж)))
Нешта норм заходзіла, відаць, не па 10€ – 53 разы цягнулі)))
Рознае бывала. , але макс 135 занос быў у самым пачатку (толькі адкрыліся калі)
а як ты пісаў у бота каб атрымаць?Мне таксама прыйшло пісьмо
Магчыма раней і давала ў сацыяльцы падняць нядрэнна, а цяпер пры такой велізарнай колькасці народу, вельмі рэдка дзесятку еўра-то ўзяць удасца. Мне, напрыклад, часу шкада на яе марна траціць, перастаў круціць.
Joinus казіно. Код напішы які паслалі тэлеграм боту, потым ID казіно
Паглядзім,а ў чаце падтрымкі што сказалі?
А табе што сказалі? Вось пошта іх фін.адзелу finance собака bet24-7 точка online. Лайвсаппорт, яны клянуцца, што ён бескарысны.
не ў тым справа… пра якое часці ў сацыяльцы вы пішаце.. вось ты зараз сядзіш суткамі ў інтэрнэце і табе ж не цяжка зайсці ў сацыяльку, паставіць аўта-спіны і займацца сваімі справамі… Мне, напрыклад, часу і нерваў шкада траціць на 90% скрыптовых памойках, якія тут выкладаюць, з максімальным вывадам 1000 рублёў, які яшчэ невядома, выплацяць ці не. Адзінае – згодзен з вамі, што цяпер у сацыяльку набегла натоўп галодных і складана трапіць у прызы, калі б зрабілі абмежаванні на турніры, было б прасцей.. а так даюць – круці.
Праз суткі адмянілі выплату і вярнулі грошы на баланс, папрасілі сэлфі з пашпартам.
Мне так, цяжка гуляць у гэтую сацсетку, наогул жадання няма. Я лепш іншымі справамі займуся, ды ў той жа покер паднімаю нядрэнна. Гэта значна прыбытковей, чым каткаць турніры ў гэтым сацыяльным днапраекце.
Таму і ў скрыптавыя казіно, дзе мінімалка 1К на вывад, рэдка рэгаюся. Нецікава.
Вельмі інфарматыўнае абмеркаванне бонусаў і плюшак..а маё меркаванне ,трэба адрозніваць цёплае ад мяккага і будзе нармалды))(я без негатыву)любога лудомана ўсе схемы і вопыт тэстуе на сваім кашальку, часе і нервах..ну гэта маё меркаванне ,ну і ўсім фарат..)) што трошкі вялёлае сёння лудоманскае чэрава..пойду сабакам хвосці крутить))
гэты 2aries каму-небудзь выводзіў?
Тут аднаму выводзілі
Вывелі камусьці з бяздепа? А то і ў мяне на вывадзе 50 € на ltc паставіў, а вывад да 48 гадзін.
Ты сам у чат ці на пошту звяртаўся? Ці чакаеш, хто першым тут адпішацца, каб потым што?)
Звяртаўся,на англ падтрымка,праз Google перакладчык,сказалі мін дэп,самому сачыць за адкручваннем вэйджэра,лічыць то ёсць,вывад да 48 гадзін,не я адзін жа чакаю .Вось і пытаюся)
ну раз вывад да 48 гадзін па рэгляменце, трэба чакаць. Потым ужо пісаць у саппорт.
А што з NetEnt,кудысьці зноў знік? Ніхто не ведае?
Ну ў цябе 48 гадзін што лі прайшло? Раз 10 ужо спытаў. Набярыся цярпення, пройдзе 48 гадзін, можна і падтрымку пытаць.