Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,336 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зразумела!
Вось моб-прыкладанне ўвогуле пралазiць 90% усюды, нават нічога сам не наладжваю, плашку націснуў і яно само умнічае ..па меншай меры на аськах праблем няма. ГАЛОЎНАЕ пакуль бясплатна
Мне ўчора яны спадабаліся,калі параўноўваць з роялямі,у якіх я 4 апошнія месяцы толькі выйграваў,зняў 2000 руб з гэтых катоў,цікава так пагуляў,а потым 2000 х 3 дэпазіты ў розныя роялі і ў нуль,гульня беспадстаўная беспадстаўная! Аж на душы прыемна як-то стала,адчуванні,як быццам абдурылі як дзіця!
Сетка Роялаў выдатна гуляе! Проста трэба адразу па буйному катаць, бо пасля твайго першага нармальнага заносу і іксa і вываду, фін адзел пры адабрэнні вываду тут жа табе выставіць на рахунак “шчодрасць” на мінус аддачу і ты хоць упіся і ўдарыся, але нічога больш і не занесеш!!!!!!!!!!! Гэта электроніка, КАРЛ! Гэта сістэма іх працы! Не важна хто гэта, сам Рокс ці Фреш ці новая іх Старда ці ці! У прынцыпе так паўсюль! Але роялы хоць даюць рэальна нешта ў слотах! І гэта факт! У адрозненне ад рознага сброду астатняга тыпу розных там ужо бязсэнсоўных сметнічных Плефортун 1 ікс слотаў катоў пін апаў капелюшоў розных і нават битстарза самога і іншага шлаку!
У ПФ за 3 з лішнім года больш за 14000 не здымаў, у пін апе лепш. У роялах 4 месяцы ў плюс граў, вось штосьці толькі апошні тыдзень не ідзе!
Цікава і дзе тады гуляць у редстар?
Ну вось, дарэчы, ПФ і Booi, быццам з адной грядкі, а граюць па-рознаму! Так што можна да booi прыгледзецца …
хто ў курсе, сацыялька зусім загінула ці на час, вісіць якаясь заставка пра трафік.
У мяне ўсё нармальна працуе…., не хрэна не выйграю ,але працаваць працуе))
дзіўна, у мяне з учорашняга вечара вось такая хрэнь як на скрыне, кінь у асабістку з якога адраса круціш.
усё разабраўся три люстэркі падаецца сацыялька прыкрыла
Не ведаю, у мяне працуе.
дзякуй, разабраўся, учора яшчэ трэба было спытаць, падаецца люстэрка прыкрылі, цяпер праз гугол знайшоў, усё запрацавала
вывелі 50 баксаў праз два дні пасля заяўкі
Увогуле, prosper праз суткі вывёў 100 еўра без дэпа. Прабуйце. Праект пакуль працуе.
![]()
Медыя ад удзельнікаУсім прывітанне,у prosper , слоты не адкрываюцца ў чым праблема? І ў якіх правайдэраў гулялі?
чувак, гэта такая балючая тэма для многіх, у мяне з ру ў… атрымлівалася адкрываць слоты, у многіх не атрымліваецца, я хз у чым прикол.
Ну не ведаю,у мяне без яго ўсё адкрывалася і слоты гулялі.Я ў Авіятары адбіў 1х потым зліў у слотах 30 баксаў)
Можа індывідуальна,праверце пошту або бонусы ў профілі.Ліст быў у спаме.Крыптабосс налічыў 20 фрыспінаў.
таксама прыйшло.
Учора адбіў бонус у гэтым 1000бет казіно,баланс быў 30 еўра-макс вывод 100 еўра.Чат у іх афлайн.Падобнае на кэт казіно.Адбіў і думаю заўтра разбяруся.
І на іншым покер-руме гуляў 6 гадзін у покерным турніры,але калі засталося 12 чел на стале,пачаўся дысконнект(у агульным выбілі на 10 ом месцы(быў злы.Вынікам увайшоў на 1000бет і накуй зліў гэтыя 30 баксаў)
З покера паімеў 68 баксаў за 6 гадзін шкада(
Там трэба па якойсьці спец спасылцы рэгіцца?
Нейкі хітразапутаны слот , вельмі шмат функцый аднак =))