Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
624,789 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На якім слоце тое адыгралі??? Ні адзін слот не адкрываецца!
Тое ж самае ні адзін слот не адкрываецца
Та да Стул не працуюць ужо 2 дні слоты
Блакіруюць рахункі і пішуць ! Так што не марнуйце час
чорт…ну добра, тады не шкада 5 еўра, што я прайграў)зноў жа…хтосьці, хто размаўляе па-руску, жыве не толькі ў Расіі
🔗 паспрабуй, тут дакладна Расія дазволеная, код пры рэге 5FREE
5 ЕЎРА
Прабую набіць да 150 або зліць да соткі. Там толькі 50-кратныя вывады
ВАГЕР 30
Нешта зарэгістраваўся і нічога не далі
Не ведаю, як ты рэгістраваўся, мне давалі
колькі там макс вывад з гэтага бонуса, ёсць інфа?
знайшоў інфу. макс вывад 100 баксаў
Падкажы, у якім слоце спіны?
mrLucky365 рэгіструешся , промакод WELCOME 50 фс бездэпа , амаль адкруціў выпала 7 еўра прыкладна . Мяне выкідвае і піша аккаунт дэактываваны чо за херня ?))
Пішуць жа што блакуюць Расію, Беларусь,takсама толькі грошы скончыліся і заблакавалі.
Я (Слова выдалена сістэмай) вышэй для каго напісаў – не марнуйце час на mrlucky!! Яны блакуюць рахункі і пішуць на пошту вось гэта! Чаму ўсім напляваць, убачылі промакод і рэгаюцца хутчэй, чаму нельга прачытаць пасты
там забаронена гуляць з Расіі
ты непасрэдна рэгістраваўся ці праз рэфку? у акцыях няма бонуса
вось. але ён платны – у мяне ўсе краіны там даступныя. у тг-шопе за каля 50 руб можна купіць гатовы акаунт з падпіскай на год ці болей
магчыма было націснуць на назву казіно, дзе я напісаў пра бонус, перакінула б на бонус маньяка. Як рабіў я: перайшоў праз маньяка з в…., мяне перакінула на сайт з шыльдай сайт не даступны, зайшоў без (ніякiх рэфералак не адлюстроўвалася ў радку адраса, але хз як гэта працуе), старонка рэгістрацыі, унізе ўвёў код, пацвердзіў пошту, бонус атрымаў. Спадзяюся, так зразумела…?
Так усё нарм) сам знайшоў. для олгем і маньяка табе ў…. не патрэбен. яны і так пускаюць. Проста бывае, што нават з кодам, калі ты не праз партн. спасылку рэгішся то не дадуць нічога. код спрацаваў. дзякуй.
А мне не далі бонус
Дзякуй, я гэта заўважыў раней, потым забыў
Промік актываваўся , вісіць у акцыях – але ў слоце чамусьці пусто , выскочвае акно тыпу пусты баланс і спінаў няма
Тое ж самае,спінаў няма,напісаў ім на пошту.Чакаемс)
Я вывела 700 USDT на бинанс. Думала, што гэта фуфлыжная гісторыя і не выведуць, заблакуюць аккаунт напрыклад. Пасля 2 дзён я была вельмі здзіўленая…
Прайсці вериф прасцей, калі спампаваць прыкладанне для верыфікацыі, а не праз браўзер. Я за 5 хвілін прайшла з рускім пашпартам.