Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,519 Адказаў
|
608,844 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прывітанне табе ў старду за актыўнасць не прыходзіў код?
Усё чотка, код спрацаваў.
Гэта свалка, нагла кідаюць і кажуць, што прома з форума нельга актываваць, сказаў ім заблакаваць мой акаўнт – не хачу мець нічога агульнага з ашуканцамі…
Як я памятаю,там жа адыгрыш за свае быў увесь час!
Не ўвесь час, быў і за бонусныя, але з канскім вагерам, з 100 чалавек адбіваў толькі 1 чел. Пасля згасла гэтае казіно.
спрабуйце, не ведаю індывідуальны ці не
Учора ад 100 да 350 спрабаваў,гэты не працаваў. А сёння працуе,выдатна.
Крыпта бос, чакайце рахункі, 20 фрыспінаў, спадзяюся не па 5 капейках 🤣
Дзякуй таксама сёння спрацаваў а ўчора не
Спрацаваў то спрацаваў,на якім слоце адмыць то??? Куды не ўвойду,баланс 0.00
plango спрабуй правайдэра
Тандер можна. Толькі ў мяне ўсё з’еў
Падобная скамная памойка, якая за рэгістрацыю абяцала 50 кручэнняў, у выніку пасля рэгістрацыі гэтая акцыя знікла. Учора выпадкова ўбачыў, што ў чаце з’явіўся аператар, напісаў ім прэтэнзію, што кідаюць і падманваюць; за рэгістрацыю нічога не налічылі, у адказ сказалі, што на працягу сутак усё вырашуць і паведамяць. У выніку нічога не налічылі і аператар кудысьці знік, больш не з’яўляўся. Лічу ўсю гэтую лінейку лохатронам і скамнай памойкай…
Аналагічна, з усяго іхнага спісу толькі некалькі залічылі спіны, астатнія нуль, тыпа не па спецспасылцы, і г.д., хоць рэгістраваўся з бездэпаў РФ
ясна, соры, выдаліў туды ж у сметніцу.
дзівна,у мяне няма,дэп быў на мінулым тыдні
напішы ў падтрымку, а калі быў аўтарызаваны на сайце, тады выйдзі з уліковкі і зноў зайдзі, у мяне спачатку таксама не было, выйшаў потым зайшоў і з’явіліся
Часта так,абнавісь.
Хлопцы,не прыходзіла камусьці сёння для актыўных ад sol і jet ? Павінна,раз днямі ад fresh і Volna былі!
Калі было,кіньце калі ласка.
Колькі трэба туды задэпаць, каб нешта далі..
Здаецца, ад 10 да 15к у месяц.
Дарэчы!Насамрэч гуляюць казіно!)))слоты як вар’яцкія гуляюць часам!Но за твае бабкі канешне!)))))А потым табе яшчэ трохі мазгі параць пры вывадзе))))але шчааа быццам пачалі выправляцца!Но рояллы ўвогуле па прынцыпе не любяць бонусы раздаваць!И галоўнае!Лепш у іх іх і не браць!Гэта суцэльная галаўны боль!
Там па-рознаму, пагартай тэму, вышэй ёсць прыклады як у фреше выдают і прыкладна так жа ў іншых.
Ды хрэнь гэтая сетка, ды бонус зьявіўся пасля пацьверджаньня пошты, я яго нават адыграў, на баланс упала 500 рублёў, мін вывад 1500, так яшчэ і дэпазіт просяць з вагерам x3, зліў і забыў і вам раю))
я ў мінулым годзе як бы адыграў у адным іхнім скаме за рэгістрацыю, на балансе было 12к. я задэпіў 100р, хацеў вывесці, яны анулявалі выйгрыш і пакінулі 100р дэпазіту, маўляў знайшлі ў мяне дубль, у агульным паслаў іх і забыў, а потым выпадкова ў іншым, у спяшцы, задэпіў 100р. хацеў у адзін казік, а задэпіў у адну з іхніх памыйніц, проста зрабіў пару кручэнняў і злавіў бонус, вывелі з горам-папалам 2к рублёў, потым іхні менеджар замучыў тэлефанаваньнямі, маўляў, чаму вы ў нас больш не гуляеце – вы ўнёслі 100р, а вывелі 2к, вам што не спадабалася? Я яго нумар у чс запхнуў…)