Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,859 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Мне здаецца, у іх па любому ёсць пункт у правілах па бонусе, што яны могуць яго мяняць і ўвогуле адменіць. Як kilabee сказаў, іншая рэч – свой чысты дэпазіт без якіх-небудзь нават бонусаў. Тады яшчэ можна змагацца.
Гэта факт ну ладно ! Я амаль адразу забіў на тое як заблакіравалі рахунак бяз прынцыпу! но ладна буду спадзявацца што дапаможа скарга
да ўсе ўжо я зразумеў… што нічога не выйдзе як у блок рахунак адляцеў. ну трэба было скаргу саставіць
Я лічу, што на такіх крэндзеляў трэба адкрыта скардзіцца, каб болей лудаманоў зналі пра непразрыстасць падобных казіно. Камусьці ты такім чынам дапаможаш, нехта цябе адгаворыць не лезці ў пэўныя сеткі казіно тваім водгукам\скаргай.
Да я ўжо ў тэлеграме, куды мог, напісаў! Чорты яны і ў Афрыцы чорты
1
І ….?
У мяне актываваўся промакод, праўда капейкі ўпалі.
у мяне таксама 150р дало і ўсё прыглынула нават па 10р нічога не насіпала
Мне нармальна насыпала…..бонус быў (не дрэнны).Вынік толькі такі ж – усё прайграна ….сам дурны – без тармазоў , ну хоць пакруціў😄
а пасля блока не пісаў ім у саппорт? на пошту не рэагуюць?
на пошту не рэагуюць! У чат ім напісаў, сказалі заблакавалі па прычыне выкарыстання чужога промакода! Як і ўказаў у скарзе гэта. Пошта маўчыць, а ў чаце ім болей не пісаў – баяўся ім дурнога напісаць. Чакаем, што напіша адміністрацыя, яны лепш у гэтым разбіраюцца і падкажуць, як правільна падаць
вось вытрымка з іх правілаў, но kilabee прав, гэта можа быць бяссэнсоўна. паспрабаваць можна, хоць які-небудзь адказ атрымаць па іх пазіцыі.
ды забыў,ты тыпу парушыў іх правілы,раз заблякавалі. Мне ў спінбаунці таксама 350к анулявалі і ўсё, тыпу прапусціў бонус, сістэма выявіла кажуць, дак-ў не даюць. Толькі нервы з імі праеў пакуль ім штосьці даказваў
Спачатку пачакаем, можа прыйдзе адказ нашай адміністрацыі, а далей паглядзім
Гэта пошта antillephone. Трэба з’есці шмат экскрэментаў, каб пашанцавала і яны раптам адказалі)
у гэтыя шарагі таксама пісаць бесполезна, яны як правіла не адказваюць фізічным асобам, да і разбірацца не будуць
Згодны з табой поўнасцю! ну паспрабуем можа яны разблакіруюць або кампенсацыю дадуць якую-небудзь але фіг з ім
))) ахах
яны дарэчы вывелі з гэтага бонуса. у мяне х1 быў адыграны на балансе 25 еў. з капейкамі. Не стаў паднімаць, т.к. качэлі як раз пачаліся, з блакіроўкамі. на авось паставіў усё на вывад. На наступны дзень зайшоў, акк (beginner1) не заблакіравалі, але вывад так і вісела ў кабінеце. Сам адмяніў, на капейкі некалькі спінаў круціў і зноў на вывад паставіў роўную суму 25€. Праз пару гадзін прыйшло на пошту пацверджанне запыту на вывад, яшчэ праз пару, бабкі прыйшлі на payeer. Мож каму дапаможа інфа. Так што аргумент казіно, што гэты бонус быў толькі для віп гульцоў, не канае, а калі персанальны, то якога х.я ён у ўсіх актываваўся – не зразумела.
Ну відавочна ж, што блакуюць рахункі з нямалымі сумамі. І нават твая пазітыўная гісторыя нічога не будзе параўнальным аргументам для самога казіно, на жаль. А так да, можа хто яшчэ здолее вывесці пару капеек, не скупячыся.
было б дзіўна прапаноўваць вип гульцам макс. вывад з бонуса 25 або 50. У прамо абсалютна ніякай інфармацыі не было па макс. вывадзе. У іх правілах па бездап бонусах прапісана 50, але ў мінулы раз з звычайнага (не вип) бонуса вывелі больш за гэту суму як мінімум у два разы і х.з. быў ли гэта предел)
у мяне таксама актывавалася ! Без праблем пачаў круціць фрыспіны, выпала бонуска з гэтых 60 фрыспінаў дало 770 еўра! У гэтым жа слоце і працягваў круціць пакуль не адкруціў сам вагер ужо і не стала на балансе 3600 еўра! Круціў з тэлефона і паспеў зрабіць скрын, у выніку закінуў дакументы і ўсе лёг спаць! Прачынаюся паглядзець што ў мяне з верифікацыяй – бац, а там блакіроўка аккаунта, пішуць у падтрымку, праз нейкі час адказваюць, што я скарыстаўся промакодам, які мне не належыць. Потым сюды накатаў скаргу((((((
Так я не скупіўся! у мяне ў фрыспінах дало 770 і я проста круціў каб адыграць баланс а потым бац і занос і па выніку вось такая шляпа
Я прыклад 25 еўра як раз і прывёў, каб падкрэсліць магчымасці развяроту падзей. І промо-паведамленне без распісаных умоў увогуле не аргумент, а хутчэй за ўсё ў бонусных правілах сказана, што максімальны вывад з бездепа – такі-то, калі не пазначаная іншая сума ў канкрэтным прома.
Я не маю на ўвазе цябе з тваёй сітуацыяй. Я пра тых, у каго, магчыма, ёсць на рахунку сотня еўра. Лагічней, улічваючы ўсё апісанае вышэй, паспрабаваць вывесці 25 еўра, а калі пашанцуе, то за 3 разы ўсё астатняе))
Гэта факт, сітуацыя патовая (( барода (((( як звычайна я ў жопе – вечна ў мяне так! Дзе-небудзь нешта атрымалася і адразу абрыў!!! Як учора ў футболе maverickgames далі таксама 0.10mbtc, паставіў на перамогу другой каманды 2-1! Прайгрывалі, кеф быў 6.5! Па выніку зрабілі 2-2, далей 2-3!!! і дадалі 6 хвілін дадатковага часу, па выніку зрабілі 3-3 на 99-й хвіліне!! Шчасце п***ц!!