Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,061 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну наконт памойкі не ведаю, каму як, але там яшчэ плацяжы праз ківі пастаянна віснуць, ківі тармазіць. А гэта пі…ц як бесіць!!! Асабліва калі 2 запар:)))
А ім пісаў: «паменяйце нумар ківі, пастаянна на яго ківі тармазіць плацёж на суткі»!!! Неее, кажуць…. Я з таго часу і завязаў з імі зусім, месяцаў 6 ужо не захожу!
Хоць я ў іх як‑то праз раз: выйграваў‑прайграваў. Прыблізна ў нулях.
Ты як асланбек разважаеш) камусь дае, а камусь не. Ведь калі ўсім даваць – скажуць Эверум шл..ха)))
Так праблемы ж усюды ёсць,не без гэтага😏
Але мля такі “бонус” ад Эверум за галасаванне выглядае пісьц як дзіўна.
Гэта як прыкладна Сбербанк бы ўдзельнічаў у галасаванні за званне лепшага банка і ў якасці стымулу прапаноўваў бы ўсім прагаласаваўшым за яго па 50 грамаў баярышніка😁
Уяўляеце якая была б чарга з алігархаў з такім стымулам😁
Кіраўніцтву Эверума па-харашаму варта было б даць бы чароўнага пендзеля сваім PR-менеджарам за такі крэатыў…
Ну рэальна ж гэта прыніжальна такую падзяку сваім кліентам прапаноўваць. Гэта паказвае ЯК насамрэч яны ставяцца да сваіх кліентаў і кім іх бачаць.
Чым казіно для большай колькасці людзей шляпа, тым верагодней злавіць занос менавіта там, бо тыя, хто злы на гэтае казіно, тыя там прайгралі. Але гэта працуе толькі рэальна з ліцэнзаванымі ўстановамі:))))
Гэта вядома так! Я нават не сумняваўся, што там будуць такія спіны. Гэта бачна па штотыднёвым, які ў чацвер. Колькі я ў іх круціў, пакуль давалі, год, напэўна, адзін раз толькі злавіў там бонусік рублёў на 700 і зліў адразу.
Скажу ўвогуле – у Эверума з бонусамі вялікія праблемы!
Народ, хто-небудзь браў першы бонус за дэпазіт у cryptoboss? Ці на ўсё можна гуляць на бонусныя? Хачу ўсё паспрабаваць гэтае казіно.
У Эверума наогул праблемы!))) У першую чаргу з наяўнасцю гульцоў у сябе))) а так да! Добрае казіно! Было! Калісьці!)))
Ну да, да штотыднёвым складана прэтэнзіі прад’яўляць, гэта іх добрая воля😏 хоць і яны раздражняюць, але шэптам 😁
а тут жа яны фактычна ПОКУПАЮЦЬ галасы кліентаў, прапаноўваючы ўзамен такое гаўно
Лагічна, што тым, каго ты паважаеш, ты не будзеш прапаноўваць такое.
Вось менавіта сама АДНОСІНЫ і бэсіць, а на сам бонус як бы пафіг…
Падтрымліваю сказанае!
Ёсць два сайты. Адзін “без-деп.рф”, а другі “без-депозита.рф”. Так што калі другі варыянт, то там жопа. А ў першым асабіста сам правяраў — інакш не выклаў бы.
Скажу больш! у мяне дэп з карткі толькі праз 2 дні вярнуўся на картку і так і не быў імі прыняты!) Прычым з карткі быў спісаны! І ў кабінеце было прапісана! Але не залічаны на баланс! Пасля чаго я забыў туды дарогу назаўжды! Калі казіно не клапоціцца пра сваіх гульцоў нават у гэтым нязначным…………………то пра што далей можна гаварыць?!
Зразумела, што ўсе не могуць выйграваць у адным установе, але я суджу па саміх гульнях слотаў: калі круціш па 20 кручэнняў без выйгрышаў, то аптымізм адразу знікае. Нават такі бонус за галасаванне – гэта нібы плёска ў бок гульцоў, яны, напэўна, не ведаюць, што звычайна патрабуюць ад 100 спінаў за падобнае галасаванне, а яны па 5 р стаўка 20 кручэнняў – гэта кажа пра тое, якая жабрая гэта ўстанова, там кожная капейка на рахунку, і RTP у слотах, я ўпэўнены, будзе на шмат ніжэй, чым у іншых. Кагосьці можа і падабаецца, хз. Але я дакладна там граць не буду, у ім такая душная атмасфера, афармленне ў стылі помнікаў, а галоўнае – у мяне слоты зусім не плюсуюцца…
ЗЫ. Падкажыце, хто праходзіў верифікацыю ўчора на MiFinity – каго верифікавалі? У мяне там вісяць нейкія праверкі, а яшчэ незразумелая тэма з дапправеркай і ніякай канкрэтнасці….
Ну і што там добрага? што ў першым, што ў другім? Проста чарговы сайт‑булшыт, якіх куча ў сеціве, прама ў першых радках гугла, дзе ўсе бонусы тыпу па адным і тым жа промакодзе, і з аднолькавымі ўмовамі, а па сутнасці там у казіку рэгішся, альбо балт, альбо яны і не чулі пра нейкі бонус, альбо бонус з водыгрышам за свае сродкі. Так што гэты сайт – проста скам, што збірае афілятаў, і навошта ты гэта вылажыў – не зразумела
Дарэчы, хто-небудзь вывядзiў з гэтага аміго, або хоць бы верифікацыю праходзіў? Сёння выпадкова ўбачыў што мая стаўка на спорт аказваецца апошняя зайшла, адкрываю а там 1230$ пакручваў трохі зліў…
Ты так лёгка разкідваешся жывымі грашыма, што ў многіх узнік бы пытанне, кім ты працуеш, ну ці на кім ты жанаты)
Ну а для мяне відавочна тое, што калі б умеў даказваць сваё, лёгка б вывёў усё да апошняга цэнта.
Не рассыпаюся, проста ўжо былі выпадкі, быццам усё адыграў у выніку нават нармальна падняў, а потым пасля танцаў з бубнам сказалі, што гульцам з Расіі выйгрыш не вывесяць, а на балансе да таго часу было 40000+$ вось дзе была досада, цяпер гляджу на гэта прасцей: выведуць – добра, а не выведуць – свае не губляю, да таго ж усе мае выпіскі з банка яны адкідаюць, калі не злію баланс паспрабую ў банку атрымаць плацёжку па інтэрнэце або за камуналку, пакуль у мяне нават крыпты няма, хоць даўно збіраўся зарэгіцца на Binance…)
Коля, скажу табе таксама, як і вышэй. Старайся сваё з мяса выгризаць. Зліць заўсёды паспееш. Гэта самае простае. І не самае мэтанакіраванае рашэнне. Калі ў гэтым казіно РФ не рэстрыкт, значыць, бягай па ўсіх напрамках. У плане таго, што не прайшла выпіска, спрабуй іншыя магчымыя варыянты. Часам у гэтых казіно адміністратары самі адзін аднаго не разумеюць. Прыкладаў маса. А ігнараванне крыпты ў наш няпросты час – моветон. Можна выкінуць усе гаджэты і лічыць на рахунках-касцях або гуляць запэцканымі стырамі ў прокурчаных катранах, дэманстрацыйна ігнаруючы ўсе інавацыі, але хто ад гэтага выйграе?
колькі ў цябе на вывад, дзе адрас не вэрыфіць..?? Калі трэба камуналка – фіг з ім, дапамагу табе, пішы ў прыват..
так а эту выписку тоже не приняли? справку о доступном остатке на английском не отправлял? тебе раньше здесь советовали её попробовать им закинуть. эта выписка всегда везде прокатывала вместо всяких квитанций, а то у тебя получается как спортивная рыбалка – поймал – взвесил – отпустил, то есть отмыл – поднял – слил) сотка евро вроде тоже бабки, как считаешь? можно было и побороться, не?
риобет дал промо депнуў капейкі і 50фс далі 2.5 баксаў. але адыграць вейджар (х1) я не магу, у чаце кажуць трэба за свае адыграць. хіба не за бонусныя тут усе адыгрывалі?
А там без вэйджара быў 50 фры спінаў.Відаць ты апаздаваў, і табе далі з вэйджарам 1х.
Не падабаецца — не еш)) Хто ж прымушае-то?))
Калі што, гэтая лінейка моцна скурвілася. Нядаўна ў двух казіно заблакавалі без усялякіх прычын. Нібыта ПО нейкае забароненае ставіў. Што ў гэтым родзе. Нават дэпа не вярнулі. Лішняя трата часу
акоп і асланбек – два чалавека з аднолькавым мысленнем. Калі казіно не гуляе (іменна яны не здолелі там зацягнуць), то гэта гавно і яны махляры. А калі яны выйграюць, то гэта казіно, у якім варта граць па іх меркаванні). Такім людзям катэгарычна не варта гуляць у казіно.
Гэта ўжо даўно заўважыў). Але папраўлю, усім людзям катэгарычна не варта гуляць у казіно. Але кожны заўсёды знаходзіць апраўданне)