Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
да страшы без VPN нічога не давала
бля,у мяне такое ж пачуццё,усюды въеб… грошы ва ўсіх казіно,в… што ці ўключыць каб іншы IP быў
Небяспечна могуць проста потым не выплацяць
Ты баланс у рублях абяры і папаўненне праз абменнік
ну ў некаторых казіно саппорт сам раіў уключыць у… калі люстэрка заблакавалі—у чаце нават людзі пра гэта адпісвалі… У Вавадзе дакладна памятаю, чат так пісаў
Я ў гэтай помойцы не гуляю , гэта дно як усе роялы і Кэт і астатнія, усе гэтыя помойкі стрэмаць розныя уроды , каб іх карміць патрэбныя вашы грошы , а гэта значыць што вас т. А хз аюць за вашыя грошы!!!!!
Чым менш стрімяць казіно , тымбольш аддача , а гэтыя ўсе ўблюдкі луданы , федиботы , і ўся астатняя х… . Сосня стрімяць ,прыцягваюць ,даюць промо , і ваучеры , усё гэта махлярства, і стрімяць гэтыя б…..Ды толькі тое дзе няма аддачы
А ў якіх ты гуляеш,калі не сакрэт?
Зайдзіце ў риобет і ў любы Роял , у адзін і той жа слот і самі ўсё зразумееце
Пин ап, мы, фішка пакуль гуляе,риобет ,гуляе, слот вайб гуляе
Пф таксама ,але не вельмі
Джойка ,иксы , роялы , спин литер ,бетвинер,усе гэтыя лінейкі свалка ,
ха) тока гэта не адчуванне, пакуль з русскім ip быў не было магчымасці нават капчу разгадаць
Тыя ж хлопцы што раздавалі фрыхі за падпіску ў тэлеграме , нават яны граюць і добра,праблемы проста з вывадам у іх доўга цягнуць і тут на латесте на іх няма управы
Так усё, што стрімяць, – гэта гавно, стрімяць чаму шмат?? Адны і тыя ж казіно, а стрімераў болей, чым гульцоў??!?!!! Так таму што выгадна ўсім, стрімёр атрымлівае бабло ад вашага прайгрышу, казіно атрымлівае бабло, а вы тупа круціце слоты, на якіх РТР менш за 72, затое вы ж радуецеся, калі сотку злілі, а 20ку выйгралі,!!!!
І вось адкажыце сабе самі на пытанне – у тых жа Роялах аддача бывае оооочень рэдка, вееджер на бонус 40, ГЭТА Ж ТРЭБА БЫЦЬ ПАЎНЫМ ІДЫЁТАМ, КАБ РОБІЦЬ ДЭП ПАД ГЭТЫ БОНУС!!!!! у пин апе хоць і вееджер 50, але ён не ліпкі, адыграў добра, Занёс на свае бабкі вывёў за 3 секунды і гэты бонус у жопу
Вы ў тэлегу зайдзіце пашукайце , спасылак на фрэш РОКС Сол і ўсю гэтую х. …у..яму мільярд , і стрымераў мільярд, мазгі тавключыце свае !!! Пытанне задайце сабе чаму!!!!
Чэл, што ты так разышоўся? У кожнага свая галава на плячах. Любое казіно – гэта прыпрацоўка. Няма дрэнных і няма добрых. Гэта акуны капіталізму. На акунаў жа ніхто не злiцца, што яны ёсць, праўда? Будзь на сушы і застанешся цэл. Вось і тут так жа. Іх задача – зжэрці твой кэш. А далей выбіраеш сам.
У риобет мне ў такі уеб*нскі слот Giga Jar налічылі фрыспіны. Нядаўна яго запусцілі, быццам 28 сакавіка. Што ні тэлефон – не цягне, з камп’ютара паспрабаваў, страшэнныя лагі, кнопак куды націскаць не адлюстроўваецца, і памылка таксама. Куй паклаў на іх у выніку)
У кожнага чалавека свая гісторыя гульні,ад гэтага фарміруецца спіс казіно.
«Пра густы не спрачаюцца»
І гэта не азначае што калі камусьці падабаецца тое што не падабаецца мне,то гэты чалавек дзібіл і ўвогуле тупая зал…..па!!!
нам розныя Giga Jar сустрэліся паходу. у мяне ўсё агонь было, дало толькі мала .можа ў цябе камп гаўно і тэлефон?))
Ды не гаўно, здаецца) зараз далі 100 рублёў наяўнымі замест спінаў.
Які ў цябе тэлефон, колькі аператыўкі, у мяне 3 Гб і ў некаторых казіно слоты ўжо перасталі загружацца, не хапае, буду браць нешта паболей б\у вазьму які-небудзь…
Калі казіно па аддачы – ты і х100 адкруціш, я ў Роялах у адным казіно спакойна адкруціў, бонускі навалівалі па 100 рублёў паўсюль, да 100К паднімaў, а ў іншых Роялах усё зжырала без варыянтаў. Так што залежыць ад аддачы, шанцу
Я памятаю бонусы пад першыя дэпазіты ў spinbetter – 3 бонусы, адыграў па 5к, там сума вагера па +-120к была)))
Кароча, у мяне блокноцік на атрыманне бонусаў))
ў Риобете увогуле РТП у пушах 88 %
Проста чалавек прайграе, дзе б ні гуляў. Па гэтай прычыне такая рэакцыя на казіно)